17 березня, Дніпропетровщина: ніч в області пройшла без ворожих атак

Дуже приємно і по-весняному тепло стає на душі, коли всі керівники області та району звітують про тиху ніч на Дніпропетровщині. Правда, їй передували ворожі обстріли Марганця та Великомихайлівської громади у Нікопольському та Синельниківському районах. Але, слава Богу, обійшлось без жертв. Тішимось новому дню, останньому у цьому робочому тижні. Сподіваємось що він буде мирним. І не забуваємо про підступні наміри російських окупантів. Загроза артобстрілу та ракетної атаки існує завжди, про що нас сповіщають сирени. Треба бути максимально обережними і триматись – аж до самої Перемоги. Про це дуже влучно у своєму ранковому зверненні сказав голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак:

 «Ще трохи. І буде тепло. Та мирно. Додому з перемогою повернуться наші воїни та люди, які тікали від війни. Сім’ї знову стануть повними. На жаль, не всі. І це на сторіччя буде українським спільним болем. Зруйноване відновимо. Полеглих за волю не забудемо. Ще трохи. Але всі годинники йдуть в сторону перемоги. Всі шляхи і всі течії. Ще трохи. Треба триматися!».

Керівник Покрова Олександр Шаповал у традиційних підсумках тижня зазначив про те, що наше місто прожило його у робочому ритмі.

За словами очільника, головне завдання – допомога Захисникам, завдяки яким ми кожного ранку прокидаємося у рідному місті! А в пріоритеті – підтримка переселенців, незахищених категорій містян. Звісно, дуже важливо забезпечувати безперебійну роботу, комунальних, медичних та соціальних підрозділів, щоб всі першочергові послуги життєзабезпечення надавались вчасно. Поки що в Покрові на це немає нарікань. Також з порядку денного не знімається питання стабільного водопостачання. Відповідальні служби та керівники працюють над цим щоденно.

Якщо говорити про наше підприємство, Покровський ГЗК поступово готується до часткового запуску з 1 квітня. Планується ввімкнути виробничі потужності Північного кар’єру та Чкаловської збагачувальної фабрики. Не припиняємо допомагати нашим захисникам, бо розуміємо, що наше подальше благополуччя у їхніх руках. Не забуваємо, що 21 березня автобус від комбінату везе бажаючих донорів до Нікопольської станції переливання крові. Хто ще не подав свої заявки, але хоче приєднатись до донації, обов’язково це зробіть у понеділок, 20 березня. Відправляється транспорт у вівторок о 9.30 від стадіону. Ділитись своєю кров’ю зараз – надважливо, бо вона може стати цілющою для поранених Захисників України. Гарного всім завершення робочого тижня і спокійних вихідних.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11