16 березня, Дніпропетровщина: Марганець оплакує жертв обстрілу та ліквідовує наслідки атаки

Регіон зустрів мирний ранок. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак розповів про те, що ніч в області пройшла без ворожих обстрілів.
– Нехай і день пройде тихо і легко. З Україною в серці. З молитвою за ЗСУ. Та надією на якнайшвидшу перемогу. Хмари над нашими мiстами та селами розсiються. Дніпропетровщино, все буде добре! – вірить керівник регіону.

окупанти вбили двох людей у Марганці. Керівник обласної ради Микола Лукашук повідомив, що вчора безпекова ситуація була дуже напруженою: надвечір армія рф обстріляла Нікопольський район. Під ворожий вогонь потрапив Марганець – там загинуло двоє жінок віком 57 та 62 роки. Ще п’ятеро осіб постраждали, з них – чотири жінки 84, 83, 67 та 38 років і 66-річний чоловік. Вони у стані середнього ступеня важкості, четверо громадян ушпиталені. Людям надано необхідну медичну допомогу.
В місті понівечено магазин, клуб, гуртожиток та автівку. Також потрощено 13 багатоквартирних і ще 9 приватних будинків, півдесятка господарських споруд. Окрім цього, сталася пожежа в приватній оселі, яку оперативно загасили рятувальники.
Україна переможе попри всі жахи, які принесли на нашу землю окупанти, – впевнений Микола Васильович.

Разом допомогли нашим Захисникам. Керівник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко доповів про те, що вчора буквально за лічені години мешканці району зібрали кошти на придбання старлінку, який дуже допоможе підрозділу наших земляків, які тримають оборону на Донеччині.
Дякую кожному, хто долучився, – відзначив Євген Вячеславович.
Нікополь живе у робочому ритмі. Мер Нікополя Олександр Саюк повідомив, що всі інфраструктурні та комунальні підприємства функціонують у штатному режимі. Міська влада разом з комунальниками займаються ліквідацієї наслідків попередніх обстрілів.
Не ігноруйте сирену, загроза артобстрілів в нас залишається. Якщо вам потрібна допомога, будь ласка, телефонуйте до нашого кол-центру за наступними номерами: 0800504105 – цілодобово; 0566696061 (з 8:00 до 19:00) та 0566696070 (з 8:00 до 19:00), – закликав очільник Нікополя.

Тільки вперед, тільки до Перемоги! Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під повним контролем Збройних Сил:
– За інформацією Оперативного командування «Південь» нашими ракетно-артилерійськими підрозділами разом із авіацією завдано ураження по районах зосередження ворога на лівобережжі Дніпра. Підтверджено знищення двох ворожих артустановок Д-20 та «Гіацинт-Б», двох одиниць авто-бронетехніки, а також трьох ворожих безпілотників.
Що стосується самого міста, то у Кривому Розі повністю забезпечено роботу всієї критично важливої інфраструктури, комунальних підприємств, комунального транспорту, медичної сфери та соціальних установ. Усі органи влади чітко виконують свої обов’язки. Ситуація в місті повністю контролюється Радою оборони. Триває наведення ладу на вулицях міста після зими, проводяться роботи з озеленення, ремонт водопровідних мереж. Місто живе та працює на Перемогу!
– Шановні криворіжці та всі мешканці міста! Ворог продовжує випробовувати нас на міцність. Постійні тривоги не вщухають вже декілька днів. І хоча, слава Богу, по нашому місту обстрілів не було – загроза ракетних та дронових атак, на жаль, зберігається по всій країні. Бережіть себе та своїх близьких. Але скільки б не було тривог та інших випробувань, ворогу нас не залякати та не зламати. Зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші Збройні Сили та нашу Перемогу! – закликає Олександр Вілкул.

Попри весь той біль, який щодня несе нам країна-терорист, у жодному разі не опускаємо руки. Віримо у те, що ми вистоїмо та здобудемо Перемогу!

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11