Майже 80 генераторів від партнерів доповнили енергетичний резерв Дніпропетровщини

Окупанти не відмовляються від своїх планів та намірів і продовжують цілеспрямовано виводити з ладу енергетичну систему України. Наша держава в цілому та її окремі регіони мають бути готовими до розвитку будь-яких сценаріїв з боку ворога. Особливо це стосується великих індустріальних областей – таких, як наша Дніпропетровщина. Аби тримати економічний фронт, регіон має бути забезпечений достатньою кількістю джерел енергії. Над цим і працюють керівники області. Днями отримали потужну підтримку від міжнародних та вітчизняних партнерів у вигляді майже 80 генераторів, що невдовзі будуть доставлені до місць призначення.

Так як українці не збираються здаватися, ми день за днем посилюємо підприємства, що забезпечують першочергові потреби населення. Адже критична інфраструктура обов’язково повинна мати резерви для безперебійної роботи у будь-яких умовах. Для реалізації цих пріоритетних завдань ми максимально залучаємо допомогу від партнерів, – акцентує голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Перша партія енергетичних пристроїв була отримана від уряду Південно-Моравського краю Чеської Республіки. Її доставка стала можливою за сприяння обласної ради у співпраці з Дніпропетровською торгово-промисловою палатою. Її президент Віталій Жмуренко особисто їздив до Польщі для того, щоб прискорити процедуру оформлення цього гуманітарного вантажу та супроводити 75 генераторів до нашої області. Ці пристрої будуть використовуватись для забезпечення стабільної роботи громад і комунальних підприємств обласної інфраструктури

На даний момент обладнання вже готове для передачі комунальним закладам, підприємствам критичної інфраструктури та об’єднаним територіальним громадам області.

Ще 4 генератори надійшли від благодійного фонду «Сильні разом 2023» та його засновників Юрія і Ярослава Візняків. Техніка буде передана на потреби регіону за сприяння облради та депутата Дніпровської міської ради Данила Міро.

Керівництво нашого регіону надзвичайно вдячне всім, хто підтримує Дніпропетровщину. Всі ми впевнені, що наша сила – у єдності, тому продовжуємо разом працювати на Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11