Обласна влада фінансово підтримає родини загиблих

В нашому регіоні розпочався прийом заявок на матеріальну допомогу для мешканців області, чиї рідні загинули внаслідок збройної агресії рф. Як зазначив начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації (ОВА) Сергій Лисак, в регіональній скарбниці на 2023 рік на подібні виплати родинам загиблих передбачено 70 млн грн.

Жоден мешканець регіону не залишиться сам на сам зі своєю бідою. Це непохитна позиція. А ворог відповість за кожне забране життя! Й ніколи не отримає пробачення! акцентував посадовець.

Які документи потрібні?

  • копія паспорту,

  • ідентифікаційний код платника податків,

  • підтвердження родинних зв’язків із загиблим,

  • свідоцтво про смерть людини, а також довідку про її причини.

  • інформацію про його банківський рахунок, відкритий у державній фінансовій установі.

Після цього пакет документів треба передати до Дніпропетровської обласної військової адміністрації. За додатковою інформацією мешканці області можуть звернутися до департаменту захисту населення ОВА за наступними номерами телефонів: (056) 720 94 46, (056) 770 90 29.

 

Як бачимо, держава і обласна влада намагаються всіляко підтримувати родини тих українців, які втратили своїх рідних на війні. Це особливо важливо у такий важкий для всіх час. Сил та витримки й сім’ям, які пережили таке страшне горе. Україна обов’язково відплатить за кожне невинне життя, обірване кривавою війною.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11