8 Березня в Україні бути!!!

Сьогодні у Міністерстві цифрової трансформації України оприлюднили результати голосування з приводу традиційного святкування Міжнародного жіночого дня. Це опитування стало рекордним з моменту заснування застосунку «Дія». У ньому взяли участь понад 2,1 млн українців. Нам з вами давали можливість обирати: чи залишати 8 Березня офіційним вихідним або зробити його звичайним робочим днем. Що ж відповіли учасники опитування?

Більшість користувачів Дії проголосували за те, щоб залишити 8 Березня вихідним. Такий варіант підтримали понад 1,3 млн українців. Про це повідомили в Міністерстві  цифрової трансформації України.

У відомстві зазначили, що результати голосування врахують у Парламенті перед ухваленням законопроєкту про 8 Березня.

Нагадаємо, що 8 Березня у світі відзначають Міжнародний жіночий день, повна назва якого Міжнародний день боротьби за права жінок і міжнародний мир (рішенням ООН від 1977 року). В Україні 8 Березня завжди був вихідним днем. Минулого року через воєнний стан це свято, як і всі інші, відмінили. Очевидно так буде і цьогоріч.

Адміністрація і профспілковий комітет Покровського ГЗК цілком підтримують рішення більшості українців. Ну не готові ми ще відмовитись від традиційного свята Весни, Краси і Жіночності. Цього року чоловічий колектив підприємства, навіть попри війну, підготував для кожної жінки приємний сюрприз.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11