Час повертати своє! На Нікопольщині триває відбір до штурмових бригад Нацполіції «Лють»

У Нікопольському районі триває процес відбору кандидатів до штурмової бригади Національної поліції України «Лють». Головне її завдання – відсіч та захисту від збройної агресії російських окупантів. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко. Які ж вимоги до кандидатів і куди треба звертатись, щоб заявити про своє бажання взяти участь в очищенні рідної землі від ворожої навали російських окупантів?

Кістяк бригади складається із поліцейських, які мають величезний бойовий досвід, та проявили себе найкращим чином на різних ділянках фронту. Доукомплектація нового підрозділу відбуватиметься винятково з добровольців, високомотивованих патріотів України, – зазначає очільник РВА.

Більше детально про формування добровольчих підрозділів штурмової бригади «Лють» розповіла начальниця сектору кадрового забезпечення Нікопольського районного управління поліції Ірина Швець.

Перш за все посадовиця зазначила, що «Лють» – це окремий орган департаменту поліції особливого призначення. Його ключовими завданнями є не тільки відсіч збройної агресії, але й деокупація територій, проведення евакуаційних заходів на визволених територіях, виявлення позицій агресора та знешкодження ворожої техніки.

Для того, щоб виконувати таку відповідальну і надскладну місію, кандидати повинні бути міцними фізично і психологічно, а бойовому мистецтву їх навчать професіонали.

Якщо ви готові вступити до підрозділів штурмовиків, то дійте за таким алгоритмом:

Крок 1. Треба заповнити анкету на сайтах: «Гвардії наступу» https://storm.mvs.gov.ua, Національної поліції України в «Системі відбору кадрів для Національної поліції України» https://nabir.np.gov.ua, або у центрі надання адміністративних послуг за адресою м. Нікополь, вул. Електрометалургів, 3, (графік роботи: понеділок-субота з 8:00 до 17:00).
Крок 2. Після отримання підтвердження про присвоєння статусу «Кандидат», треба підготувати пакет документів. Далі відбувається процес відбору, а саме проходження тестування (психологічного та на знання нормативної бази – Конституції та Закону України про національну поліцію). Наступний етап – проходження об’єднаної військово-лікарської комісії.
Крок 3. Здача заліків із фізичної підготовки.
Крок 4. Співбесіда
Після успішного проходження відбору людина відправляється на бойове злагодження. Воно відбувається на спеціально відведених базах зі спецобладнанням. Там бійці забезпечуються необхідним спорядженням. Щодо грошового забезпечення, то планується, що молодший сержантський склад буде отримувати від 25 тис. грн. В тому ж випадку, якщо людина буде залучатися до виконання бойових розпоряджень в зоні ведення бойових дій, тоді їй гарантована доплата до 100 тис. грн, – підкреслила представниця районного підрозділу Нацполіції.

Отже, якщо людина виявила бажання проходити службу в об’єднаній штурмовій бригаді «Лють», їй потрібно звернутися до Нікопольського районного управління поліції (РУП) або відділень РУП у м. Покров, м. Марганець чи смт. Томаківка. Причому, кандидатами можуть бути, як чоловіки, та і жінки.
Отримати додаткову, більш детальну консультацію стосовно запису до «Люті» можна за телефонами: 099 157 49 55 та 0991574969.

Настав час повертати своє!!!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11