Нагородили Захисників з Дніпропетровщини, які тримають свій фронт у пекельному Бахмуті

     Українські військові вже понад півроку титанічними зусиллями утримують оборону Бахмута в Донецької області. Останнім часом там особливо гаряче. Ворожі війська невпинно штурмують місто, не шкодуючи людських ресурсів, обстрілюють з усього наявного в них озброєння, майже повністю знищили цивільну інфраструктуру. Фортеця Бахмут стала символом стійкості, незламності та сили наших Захисників. На Дніпропетровщині зустріли штурмову роту, яка повернулась після виконання бойових завдань у Бахмуті. На урочистому шикуванні оборонців відзначили державними й обласними нагородами. Про це повідомили в обласній державній адміністрації.

     Із серпня 2022 року мужні воїни виконували бойові завдання на найгарячіших напрямках Донеччини. Зокрема, у Майорську, Торецьку, Нью-Йорку. Бійці утримували позиції вздовж лінії зіткнення, охороняли критично важливі об’єкти інфраструктури і впевнено знищували ворогів.

     Нині штурмовики повернулись з найзапеклішої ділянки передової – Бахмуту.

     Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак вручив Захисникам відзнаки Президента «За оборону України».

     – Справжні військові професіонали. Відважні, хоробрі та мужні. Вони знають, що таке честь і вірність присязі. Вже зробили і продовжують робити величезний внесок у майбутню Перемогу України, – промовив начальник Дніпро ОВА.

     Також наші Герої отримали нагороди і подяки від військового командування, Міністерства оборони України та позачергові звання. Воїнів відзначили й цінними подарунками.

     – Подякував нашим хлопцям і дівчатам, які захищають рідну землю. Мають всередині мужність, незламність. Вони – це міць, завдяки якій існує наша держава. Вони – це наша гордість, – констатував голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

     Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих Героїв.

     Директорка однієї із дитячих музичних шкіл Дніпра Галина разом зі своєю вихованкою Анною виконали для військових пісню. А ще дівчинка розповіла вірш, на написання якого її надихнули подвиги українських Захисників.

    • Ми вирішили підготувати подарунок нашим солдатам. Від щирого серця. Аби підняти бойовий дух. Висловити безмежну повагу, – зазначила Галина.

     За зворушливий виступ Анюта отримала від бійців Прапор України з їхніми підписами.

     Пишаємося нашими мужніми, відданими Батьківщині воїнами! Дякуємо за подвиг в імʼя мирного та щасливого майбуття незалежної України!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11