Прямуємо до виробничої весни

Покровський гірничо-збагачувальний комбінат прямує до весняного запуску підприємства. Зима для нашого колективу видалась доволі важкою. З першого її дня комбінат був змушений зупинитись на виробничий простій через дефіцит електроенергії в системі України, який не дозволяв промисловим підприємствам функціонувати на повну потужність. До цієї проблеми додалась і ще одна, пов’язана зі значним зниженням попиту на готову продукцію та втратою ринкової логістики через військові дії. На даному етапі підприємство поступово крокує до відновлення потужностей, наближаючись до квітневого запуску.

Виробничі акценти. Основні завдання керівників Покровського ГЗК наразі направлені на планування і захист бюджету березня. З виробничої точки зору його спрямування розраховане на проведення ремонтних робіт роторних комплексів Північного кар’єру та Чкаловської збагачувальної фабрики (ЧЗФ). Транспортні підрозділи, Залізничний і Автотранспортний цехи, теж не залишаються без уваги. Важливе завдання для АТЦ – відновлення і підготовка автовишок та кранів для їх залучення до виконання ремонтних робіт у кар’єрах і на фабриках. Залізничники задіяні у відвантаженні готової продукції, а також готують свій локомотивно-вагонний парк до майбутніх виробничих завдань. У свою чергу, трудовий фронт вже мають бригади Ремонтно-механічного цеху. Зараз вони виконують завдання по відновленню обладнання ЧЗФ та Олександрівського кар’єру. Фахівці Цеху мереж та підстанцій задіяні у ревізії обладнання. Електроремонтний цех виконує відновлення електричних машин підприємств-партнерів комбінату.

 

Працюємо безпечно. Директор з охорони праці Юрій Голов звертає увагу працівників на дотримання правил пожежної безпеки. Особливо це стосується тих приміщень, в яких встановлені буржуйки. Він також акцентував на виконанні робіт з підсипання маршрутів, якими переміщується робочий персонал.

Генерації електроенергії вистачає, але споживаємо розумно. Головний енергетик підприємства Павло Літун нарешті повідомив присутнім обнадійливу новину про те, що наразі до комбінату не доводяться ліміти з використання електричної енергії. Це означає, що немає обмежень в її генерації. Але при цьому Павло Павлович закликав все одно використовувати ресурс розсудливо і заощадливо. По-перше, його вартість на ринку знову зросла, тому підприємству, особливо в період простою, економічно важко сплачувати кошти за споживання електроенергії. По-друге, тільки розумне використання енергії допоможе утримати баланс в енергосистемі України і вберегти її у разі повторних влучань ворога у стратегічні об’єкти.

Волонтерський фронт. Профспілковий комітет продовжує реалізовувати свою волонтерську місію від імені всього колективу підприємства. Цього тижня благодійні кошти для армії, які перераховували працівники у вигляді свого одноденного заробітку, були спрямовані на закупівлю квадрокоптеру, плитоносок, аптечок та шапок для наших військових. Витрачена сума склала понад 95 тисяч гривень.

Ділимося своєю кров’ю. Комбінат продовжує донорську ініціативу. 7-го березня працівники підприємства, а також їх рідні, друзі і знайомі можуть долучитись до чергового етапу донації для порятунку життя наших поранених Захисників. Наразі існує нагальна потреба у донорській крові всіх груп та резус-факторів.

Якщо ви готові ділитись своєю кров’ю з іншими, то вже зараз сповіщайте про своє бажання керівництво підрозділу або подавайте заявку до Відділу кадрів та навчання за номером: (805667) 5 32 53.

Автобус до Нікопольської станції переливання крові рушатиме 7 березня о 9.30,

від стадіону «Авангард».

З собою необхідно взяти:

  • паспорт;
  • ІПН – номер картки платника податків;
  • бахіли чи змінне взуття;
  • питну воду.

Разом крокуємо у виробничу весну. Сподіваємось, що жоден ворог не зможе зруйнувати наші плани, і вже з першим днем квітня потужності комбінату почнуть набирати звичного ритму.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11