Діти Нікопольщини проходитимуть обстеження на сучасному кардіогафі від банку «Кредит Дніпро»

Незважаючи на воєнні дії, медичні заклади нашого регіону продовжують працювати в штатному режимі. Дітям і дорослим надається допомога у повному обсязі. Якщо юні покровчани потребують додаткових спеціалізованих обстежень, то батьки можуть звернутись до дитячої лікарні, що розташована у місті Нікополь. Вона обслуговує маленьких пацієнтів всього нашого району. Ми з вами пам’ятаємо, що це новий медичний заклад з сучасним обладнанням та кваліфікованими лікарями. Днями його оснащення поповнилось новим кардіографом. Його лікарні презентували благодійники банку «Кредит Дніпро» – фінансового партнера нашого комбінату.
Наш банк має українське серце. І саме тому ми прагнемо допомагати українцям, котрі зараз переживають дуже складні часи. Так як ми отримали запит на сучасне обладнання для дитячої лікарні, то одразу ж відгукнулися на це прохання. Адже така допомога – важлива для своєчасної діагностики хвороб серця мешканців нашого регіону,зазначив начальник Нікопольського відділення банку Олександр Білий.

У свою чергу, директор дитячої лікарні В’ячеслав Мальгін наголосив на тому, що завдяки такому електрокардіографу, лікарі зможуть не тільки безпомилково поставити діагноз, але й своєчасно провести повний спектр обстежень. Виявлення вад серця у дітей на ранніх етапах допоможе скоригувати подальше лікування і навіть врятувати життя.

Як ми всі розуміємо, вчасне оновлення медичного обладнання – це 100% запорука надання якісної медичної допомоги, – впевнений В’ячеслав досвідчений медик.

Олександр Білий запевнив, що благодійна допомога лікувальним закладам міста від банку надаватиметься і надалі.

Попри все , життя триває і воно продовжується в наших дітям. Тому дуже важливо робити все задля збереження їхнього здоров’я. Це, безперечно, внесок у майбутню Перемогу України, разом з якою б’ється велике серце незламного народу.

 

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11