На сесії міськради присвоєно почесні звання загиблим Героям

     У річницю широкомасштабного воєнного вторгнення росії на нашу країну, 24 лютого, відбулося пленарне засідання чергової 36 сесії Покровської міської ради 8 скликання. Депутати розглянули ряд важливих питань згідно з порядком денним.

      Про це повідомляє прес-служба міського голови.

      На початку засідання присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих воїнів-земляків та всіх українських Героїв, а також цивільних громадян, котрі загинули внаслідок російської агресії.

      Двом нашим загиблим Захисникам, які поклали життя у боротьбі за незалежність України, було присвоєно звання “Почесний громадянин міста Покров” (посмертно) – Кулябку Віталію та Тютюннику Олександру. Депутати одноголосно підтримали відповідні проєкти рішень.

     Зі щирими словами подяки й підтримки, міський голова Олександр Шаповал вручив відзнаки та медаль «За заслуги перед містом» рідним загиблих воїнів. Орден за «За мужність» III ступеня – родині Тарасова Олександра та «Сталевий хрест» – рідним Шульги Сергія передав начальник III відділу у м.Покров Нікопольського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковник Олександр Лєвін.

      На сесії також погодили зміни у складі депутатського корпусу. На підставі Постанови Покровської міської територіальної виборчої комісії Нікопольського району Дніпропетровської області, з персонального складу комісії з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету, фінансів, реалізації державної регуляторної політики виведено депутата Світлану Есаулову та введено Геннадія Тарасенка.

       В підсумку очільник міста звернувся до колег з подякою:

    – Сьогодні річниця повномасштабного вторгнення росії в Україну. Ми вистояли цей рік як місцеве самоврядування, як громада. Хочу подякувати за вашу роботу! Перемога буде за нами! Слава Україні!

     Після сесійного засідання наступного дня, 25 лютого, з належними військовими почестями, містяни провели в останню путь ще одного Героя – солдата, навідника аеромобільного взводу, аеромобільного батальйону 31-річного Погулича Миколу. Нескорений воїн загинув на фронтових стежках Донеччини.

      Щирі співчуття рідним! Вічна слава і світла пам’ять мужньому Захиснику!

      Низький уклін подвигу кожному, хто поклав життя за мирне небо нашої Батьківщини!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11