21 лютого, Дніпропетровщина: Нікопольщина під ворожим вогнем, але наші теж дають ворогу «по зубах», рівень води у Каховському водосховищі не знижується, знову втрата Героя…

Новий день розпочався мирно. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що ніч минула без ворожих атак на Дніпропетровщину.
Усім легкого та тихого дня! Працюємо на Перемогу. Стоїмо плече до плеча. Діємо. Тримаємося. Віримо, – закликав всіх мешканців регіону Сергій Петрович.

Ми вистоїмо. І це абсолютно точно! Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що не вщухають обстріли Нікопольщини: окупаційна армія рф вчора знову вдарила з важкої артилерії по двом громадам району – Марганецькій та Червоногригорівській. Інформація щодо можливих руйнувань уточнюється. Головне – без постраждалих.
Вони давали Україні «три дні». Натомість три дні залишилось до першої річниці повномасштабної війни, в якій росіянам зламали зуби. А буде і день, коли наші захисники та захисниці остаточно зламають окупантам хребет. Вони думали, що пройдуть маршем по Києву. Натомість в Києві був Президент США Джозеф Байден. Він дав зрозумілий сигнал світу про те, хто вже перемагає у цій страшній війні. Сили оборони з нами, Президент з нами, весь цивілізований та демократичний світ з нами. Впораємось, – вірить Микола Васильович.

Нікополь втратив ще одного Героя. Мер Нікополя Олександр Саюк повідомив, що місто отримало чорну звістку:
Захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави від російських окупантів, виявивши стійкість та мужність героїчно загинув наш земляк, 24-річний старший лейтенант ОКТЯБРЬСЬКИЙ Сергій Сергійович. Прощання із загиблим відбудеться сьогодні. Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким загиблого!

ЗСУ працює, рівень води – тримається. Керівник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко розповів про декілька гарних для регіону новин:
Вчора частина з вас знову спостерігала результативну роботу Сил оборони України. Від партизан отримали підтвердження про вогневе ураження живої сили і техніки окупантів на протилежному березі. Робота з виявлення та знищення противника триває. Не менш важливо й те, що вже декілька днів поспіль рівень води у Каховському водосховищі залишається стабільним.

Місто рятує біженців та працює на Перемогу! Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під повним контролем Збройних Сил України, проте окупанти продовжують обстріли населених пунктів вздовж річки Дніпро:
– На Херсонщині, обстрілюючи мирні населені пункти, ворог не тільки не веде прицільний вогонь, а відверто килимовими обстрілами вкриває цивільне населення. При цьому зафіксовані факти застосування заборонених запальних та фосфорних снарядів. Так, внаслідок обстрілу села Бургунка, троє людей загинули, 8 отримали поранення, серед них троє дітей, двоє з яких лишилися сиротами. Після таких злочинних обстрілів зростає кількість біженців. Кривий Ріг прийшов на допомогу і мешканцям Бургунки. 13 людей, серед яких троє дітей, сьогодні евакуйовано до Кривого Рогу. Їм буде надана вся необхідна допомога та підтримка.
У самому Кривому Розі, за словами посадовця, ситуація стабільна та контролюється Радою оборони міста. Всі органи влади чітко виконують свої обов’язки, важлива інфраструктура працює стабільно. Триває робота з надання матеріально-технічної допомоги військовим.
Зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші Збройні Сили та нашу Перемогу! Неминучу! – традиційно закликав Олександр Вілкул.

Цілком згодні з цим правильним висловом. Адже тільки віра та підтримка ЗСУ стане запорукою нашої спільної Перемоги! Пам’ятайте: щодня ми стаємо ближче до цього визначного дня! Все дуже скоро 100% буде Україна!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11