Енергетики повертають світло в домівки жителів Дніпропетровщини

За останній тиждень аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК «Дніпровські електромережі» повернули світло у домівки 2,5 тисяч родин у 8 населених пунктах Дніпропетровської області.
Наша мета – забезпечити міста та села електроенергією, що необхідна для нормального життя мешканців регіону. Саме тому ми працюємо 24/7,повідомляють у прес-службі ДТЕКу.
Перш за все слід зазначити, що з початком повномасштабного вторгнення енергетам нашого регіону суттєво додалось роботи. Адже російський агресор майже безперестану обстрілює населені пункти області, руйнує комунікації та мережі електропостачання. Через це фахівцям доводиться регулярно лагодити пошкоджені лінії, знову і знову повертаючи світло в оселі мешканців Дніпропетровщини.

Загалом з початку повномасштабної війни енергетики ДТЕК відновили електроживлення майже у 866 тисячах домогосподарств. У деякі оселі світло доводилось повертати десятки разів через регулярні ворожі атаки.
Як зазначають у компанії, фахівці не розпочинають відновлювальні роботи до отримання офіційного дозволу від Збройних Сил України та Державної служби з надзвичайних ситуацій.
Ворог намагається зламати нашу волю та віру, але він не знає, що це неможливо. Перемога вже дуже близько, – підкреслюють у ДТЕК.

Бійців енергетичного фронту можна сміливо називати воїнами світла, адже саме вони повертають життєдайну енергію у наші домівки. Сил їм і переможних здобутків!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11