Юна фігуристка з Нікополя стала переможницею міжнародних змагань

Нескорений Нікополь продовжує дивувати світ своєю стійкістю та жагою до Перемоги. І поки зранене місто щоранку прокидається і продовжує жити, всім ворогам на зло, вихованці спортивних секцій прославляють свою малу Батьківщину, беручи участь у престижних змаганнях. Вони не просто виступають перед численною публікою, демонструючи свої досягнення, а й впевнено здобувають найвищі нагороди.

У числі таких талановитих спортсменів – 14-річна вихованка Академії роликового спорту міста Нікополя Анастасія Тарасенко. 11 та 12 лютого вона брала участь у змаганнях «LION’S INLINE TROPHY», які проходили у м.Брейн-Ле-Але (Бельгія). Анастасія здобула золоту нагороду в 4 дивізіоні категорії Senior.
Слід зазначити, що дівчинка натхненно займається роликовим спортом у тренерки Катерини Назарової лише один рік. І вже досягла таких приголомшливих результатів!
На змаганнях Настя виступала з молодшою сестрою, 7-річною Софією, котра також захоплюється цим прекрасним видом спорту і виступала у 4 дивізіоні категорії Benjamin.
Як зазначила тренерка дівчаток, вони їхали на змагання з настроєм тільки на Перемогу. Віра у свої сили та прагнення продемонструвати свій спортивний талант дало надзвичайні результати!
Ми приєднуємося до привітань юної спортивної зірочки! Рідний край пишається тобою! Віримо, що це не остання твоя Перемога, і світ ще не раз почує про нескорений Нікополь та його талановитих спортсменів!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11