13 лютого, Дніпропетровщина: ситуація загострюється, але тримаємо стрій та не втрачаємо віри в Перемогу

Віримо у краще. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що на Дніпропетровщині ніч минула з повітряною тривогою, але без обстрілів.

В новий робочий тиждень з вірою в Перемогу, ЗСУ та наших людей. Разом вистоїмо! – впевнений Сергій Петрович.

рашисти вчинили терор Нікопольщини. Керівник обласної ради Микола Лукашук повідомив, що вчора російська армія скоїла черговий злочин, тричі обстрілявши Нікопольщину:

Окупанти вдарили по Марганецькій, Мирівській громадам, а також по Нікополю. По Марганецькій ТГ ворог випустив близько півтора десятка снарядів від РСЗВ, били й з важкої артилерії. Понівечено 20 житлових будинків. Пошкоджень також зазнали півтора десятка господарських споруд, ще 2 зруйновано. Зачепило й декілька легкових автівок, лінії електропередач, газогін. На щастя, ніхто не постраждав. Внаслідок цинічного артилерійського обстрілу армією рф житлового кварталу у Нікополі загинула 53-річна місцева мешканка. Постраждали ще дві жінки 76 та 88 років. В місті потрощено будівлі коледжу, водоканалу і 6 пятиповерхівок. В Мирівській громаді наслідки обстрілу уточнюються. Без жертв.


Посадовець вірить у те, що відповідальності не уникне ніхто: від рядового до вищого воєнно-політичного керівництва рф – всі отримають покарання. Час розплати настане.

Покладаємося на українські Сили оборони, віримо в Президента і разом робимо все, щоб останній окупант пішов геть з української землі. Переможемо, – закликав Микола Лукашук.

Ситуація загострюється, треба бути обережними. Керівник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко доповів, що, з огляду на інтенсивність обстрілів прибережних територій, що були здійснені в останні тижні, можна впевнено констатувати загострення ситуації.

Звертаю вашу увагу на повернення ворога до практики денних обстрілів. Саме тому прошу мешканців прибережних територій у найближчі тижні залишати будинки лише за гострої потреби, а також до мінімуму обмежити перебування дітей на вулицях, – закликав Євген Вячеславович.

Віримо, що Перемога вже близько! Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту перебуває під повним контролем ЗСУ:

Бойовий дух у наших воїнів дуже високий, вони виконують усі поставлені перед ними завдання. Наші захисники впевнено тримають оборону на відбитих у окупантів рубежах та здійснюють необхідні заходи щодо зниження спроможностей ворога.

Щодо ситуації у самому Кривому Розі, то вона стабільна та контролюється Радою оборони. Усі органи влади чітко виконують свої обов’язки. Повністю забезпечено роботу комунальних підприємств, медичної сфери та соціальних установ.

За словами посадовця, Рада оборони міста продовжує надавати допомогу військовим у матеріально-технічному забезпеченні, а також підтримувати людей, які вимушено покинули свої домівки через війну – від розселення тих, кому це необхідно, до організації харчування, медичної допомоги, психологічно-соціальної підтримки, продовження процесу освіти.

Наше місто, як і вся країна, б’ється одним серцем. Кривий Ріг та всі ми працюємо на нашу Перемогу. Дякую кожному, хто робить свій внесок! Зберігаємо спокій, витримку, допомагаємо один одному, віримо у наші Збройні Сили! Разом – обов’язково Переможемо! – впевнений Олександр Юрійович.

З цією настановою розпочинаємо новий робочий тиждень. Тримаємо кожен свій фронт, віримо у професійність наших Захисників та знаємо, що український народ зуміє подолати будь-які труднощі на шляху до своєї незалежності! Гуртуємося заради спільної мети та крок за кроком стаємо ближчими до дня нашої Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11