Дніпропетровщина тепер зі Starlinkом

     Завжди залишатись на зв’язку навіть в умовах вимкнення світла тепер зможуть у громадах Дніпропетровщини. Півсотні станцій Starlink від Варшавського інституту телекомунікацій та «Благодійного фонду «+380» тепер зміцнюватимуть потужність Інтернету у Пунктах незламності різних регіонів області. Такий подарунок від польських партнерів став можливим за сприяння Міністерства цифрової трансформації України. Про це повідомляють у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації. Серед отримувачів цінного подарункового сертифікату був і очільник Нікопольського району Євген Євтушенко.

      Нові станції Starlink отримали керівники районів. На місцях пристрої розподілять між Пунктами незламності. Це дасть змогу мешканцям регіону завжди залишатись на зв’язку, навіть під час вимкнень електрики. Сучасні пристрої досить легкі у використанні. Для отримання потужного Інтернету достатньо під’єднати Starlink до живлення і слідувати автоматичним налаштуванням.

– Розподілили 50 станцій Starlink між районами. Обладнання від іноземних партнерів з Варшави. Воно для підтримки зв’язку у Пунктах незламності. Щоб кожен з мешканців регіону за будь-яких умов міг повідомити рідним та близьким, що з ним все гаразд. Така допомога підтримує нашу життєдіяльність. Дякуємо за це, – наголосив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

     Заступник голови Дніпропетровської ОВА Іван Начовний повідомив про те, що за використання станцій Starlink сплачує польська сторона, тобто українці отримали їх безкоштовно:

     – Є встановлені ліміти по трафіку, але їх достатньо, щоб залишатися онлайн та бути в курсі новин.

     Щиро вдячні нашим польським друзям та компанії SpaceX за невпинну підтримку України! Такі сучасні підсилювачі точно допоможуть незламним українцям протистояти ворожим атакам на мережі життєзабезпечення. Starlink дає можливість навіть в умовах війни підтримувати звʼязок з рідними, близькими та разом продовжувати йти Переможним курсом!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11