Дніпропетровщина отримала понад 200 генераторів від Об’єднаних Арабських Еміратів

     Понад 200 генераторів від благодійного фонду «ЮЕЙМ» з Об’єднаних Арабських Еміратів прибули на Дніпропетровщину. Їх потужність від 3 до 8 кВт. Генератори призначені для інклюзивно-ресурсних центрів, ЦНАПів, медзакладів та соціальних установ. Про це повідомили в обласній військовій адміністрації.

  Начальниця управління цивільного захисту Дніпропетровської ОВА Тетяна Куряченко відзвітувала, що генератори забезпечуватимуть світлом і теплом соціально важливі об’єкти нашої області. Вона подякувала міжнародним партнерам за підтримку.

     – Це не перша допомога Дніпропетровщині від міжнародних партнерів. Регіон вже отримував кількасот генераторів від Німеччини. Їх розподілили по Пунктах незламності та медзакладах громад. Чехія придбала для області три потужні промислові генератори. Два по 550 кВТ, третій – понад 800. «Велетнів» встановили на водоканалах, – йдеться в повідомленні Дніпро ОВА.

      Дякуємо дружній країні Близького Сходу за гуманітарну допомогу Україні, яку вона надає ще від початку повномасштабного вторгнення російських терористів. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю та зміцнення двосторонніх відносин наших держав. Бо весь цивілізований світ зараз обʼєднаний заради мирного майбутнього, яке героїчно виборює український народ.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11