Дніпропетровщина – з новим очільником

7 лютого кабінет Міністрів підтримав проекти указів Президента України щодо призначення нових керівників адміністрацій Дніпропетровської, Запорізької та Херсонської областей. Нашу область віднині очолює Сергій Лисак. Попередній очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко подав заяву на звільнення за власним бажанням. Президент України Володимир Зеленський її підписав, відправивши посадовця у відставку. Що ж відомо про нового керівника Дніпропетровщини?

Біографічні факти. Сергій Лисак проходив службу на оперативних та керівних посадах в Управлінні Служби Безпеки України (УСБУ) в різних регіонах. До призначення в ДніпроОВА, а саме з липня 2022 року і по цей час, очолював УСБУ Дніпропетровської області.

Сергій Петрович брав участь у проведенні Антитерористичної операції в 2014-2015 та 2017 роках. 2 серпня 2014 року його нагородили орденом «За мужність» III ступеня за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни.

З 24 лютого 2022 року давав відсіч збройній агресії росії на території Житомирської області.

25 березня 2022 року Президент України своїм Указом надав Сергію Лисаку військове звання – «Бригадний генерал».

Що ж, вітаємо мешканців Дніпропетровщини з новим очільником. Сподіваємось на його чесність, принциповість та відданість країні на відповідальній посаді. Хотілося б, щоб Сергій Петрович скерував всі можливі зусилля на посилення обороноздатності регіону, а також вирішення соціально значущих питань. Маємо надію, що Сергій Лисак упевнено поведе нашу область до Перемоги.





Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11