Вітаємо з ювілеєм головного енергетика комбінату – Павла ЛІТУНА!

     Він – щирий і мудрий, відповідальний і обізнаний у своїй справі, професіонал з сучасним поглядом та серйозним підходом до роботи і тонким почуттям гумору. Шановний керівник, прекрасний чоловік і батько, найкращий брат і люблячий син. Всі ці слова ми присвячуємо гідній людині, справжньому Захиснику енергетичного фронту та спеціалісту з великої літери, який завжди готовий поділитись слушною порадою – головному енергетику підприємства Павлу ЛІТУНУ. Він сьогодні відзначає своє 45-річчя.

            Свій професійний шлях на комбінаті Павло Павлович розпочав 24 роки тому, простим робітником. Але маючи диплом Запорізького коледжу радіоелектроніки, молодий спеціаліст почав прокладати собі професійну стежку саме за фаховим напрямком. Електромонтер Залізничного цеху, електромеханік Теплосилового цеху – ось перші два кроки на енергетичній ниві нашого ювіляра. Після успішного завершення Національного гірничого університету (спеціальність «Електротехніка») дипломованого випускника підвищили до старшого енергетика ТСЦ. За два роки Павло Літун уже здобував досвід енергетичної справи на Олександрівській збагачувальній фабриці.

     До Відділу головного енергетика наш колега потрапив 2007-го, у якості провідного інженера з експлуатації електрообладнання. Вже за три роки досвідченому знавцю своєї справи довірили посаду першого заступника головного енергетика. А з 15 січня 2018 року Павло Павлович очолив Відділ, яким успішно керує вже 5 років. До речі, теж ювілейна дата перебування на посаді.

     Впевнений у собі, зосереджений, наполегливий у власній позиції і компетентний, він завжди знає правильну відповідь на питання ефективного використання енергоресурсів комбінату – саме таким ми знаємо Павла Літуна. З ним приємно спілкуватись і співпрацювати, при цьому жартувати і дивуватись багатству знань у його стихії. Він згуртував навколо себе дружній колектив професіоналів, які його поважають і цінують, а це дорогого вартує.

     Шановний наш ювіляре, прийміть сьогодні найщиріші вітання від керівництва підприємства, профспілки, рідного колективу, редакції газети «За марганець» і Вашої родини. Від усього серця бажаємо Вам завжди мати необхідний запас життєвої енергії і направляти її в корисне русло. Міцно тримайте свій штурвал і завжди прямуйте за успішним курсом. Нехай світло у Вашій домівці ніколи не згасає, а яскравий вогник любові рідних людей завжди зігріває серце. Хай всі негаразди обходять Вас стороною, в родині панують злагода і достаток. Мирного Вам майбуття та здійснення заповітних мрій!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11