7 лютого, Дніпропетровщина: під ворожим вогнем Марганецька громада, маємо допомогу від волонтерів та продовжуємо працювати на Перемогу

рашисти вкотре вчинили терор мирних територій. В.о. очільника Дніпропетровської обласної військової адміністрації Володимир Орлов надав інформацію про те, що сьогодні вночі окупанти, починаючи з 00.35, гатили по Марганцю:
– Пошкодили лінію електропередач і знеструмили насосну станцію. Внаслідок чого без води наразі залишається 60 тисяч родин. Далі агресор не заспокоївся і за годину після опівночі зі ствольної артилерії, а потім ще й «Градами» вдарив по одному з сіл Марганецькоі громади. Пошкоджено два приватних будинка, господарчу споруду та лінію електропередач. На щастя, всі люди цілі.
Як акцентував посадовець, усі необхідні служби вже працюють. Наслідки обстрілів та збитки уточнюються.
За кожне втрачене життя, за кожну загублену долю. За кожен зруйнований будинок і кожен постріл в сторону мирних міст та сіл: рашисти будуть покарані, – впевнений Володимир Орлов.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора протягом дня російська армія також обстріляла два райони Дніпропетровщини. Є руйнування:
– По обіді окупанти вдарили по Мирівській громаді, що на Нікопольщині. Обстрілом з важкої артилерії в громаді потрощено три приватні житлові будинки, стільки ж господарських споруд, автівку, сонячні панелі, газогін, електромережі. Під обстріл потрапив і Синельниківський район, а саме – Великомихайлівська громада. На щастя, в обох випадках – без постраждалих.
За словами Миколи Васильовича, Україна живе, бореться і не здається.
Велика війна закінчиться тільки нашою Перемогою. Покладаємося на українських Захисників, віримо в Президента, підтримуємо один одного. Разом витримаємо, – закликав очільник облради.

Волонтери наближають нашу Перемогу. Керівник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко доповів, що на Нікопольщину прибула допомогу від волонтерів з Чехії:
– Дякуючи нашим волонтерам маємо окопні свічки, каву, енергетики, шкарпетки, цигарки. Передамо ці потрібні речі бійцям на гарячі напрямки.
Нікополь тримається. Мер Нікополя Олександр Саюк доповів, що в місті у штатному режимі працюють всі інфраструктурні та комунальні підприємства.
– Будьте уважні, не ігноруйте сирену. Загроза артобстрілів в нас залишається, – закликав нікопольців очільник міста.

На Криворіжжі все під контролем. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під повним контролем ЗСУ:
– За інформацією Генштабу ЗСУ, ворог продовжує обстрілювати населені пункти на правому березі Дніпра.
Як зазначили в оперативному командуванні «Південь», на Херсонщині при спробі облаштування спостережних постів українські військові ліквідували два катери та дві ДРГ росіян.
За словами Олександра Юрійовича, у самому Кривому Розі повністю забезпечено роботу комунальних підприємств, медичної сфери та соціальних установ. Уся критично важлива інфраструктура працює.
Шановні земляки та всі, хто перебуває в нашому місті – загроза ракетних ударів та атак дронами-камікадзе залишається по всій території нашої країни. Тому дотримуйтесь правил повітряної тривоги. Зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші Збройні Сили та нашу Перемогу! Неминучу! – вірить Олександр Вілкул.

Ми всі знаємо, що попри все вистоїмо, дочекаємося весни, і зустрінемо день нашої Перемоги! Віримо у наших мужніх Захисників, молимося за кожного з них! Тримаємося, адже дуже скоро все 100% буде Україна!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11