Вітаємо Анжелу КРАУЗ з ювілеєм!

     Сьогодні, 23 січня, свято ювілею відзначає наша дорога колега, досвідчений знавець своєї справи, прекрасна та життєрадісна жінка – диспетчер Колони спецтехніки Автотранспортного цеху (АТЦ) Анжела КРАУЗ.

     Бездоганно виконувати свої професійні обовʼязки на комбінаті Анжелі Жоржівні допомагають такі якості, як комунікабельність, винахідливість та високий професіоналізм. Від точної та оперативної роботи диспетчера залежить успіх не лише підрозділу, а й всього комбінату, тому наша ювілярка ставиться до неї з повною відповідальністю.

      А ще винуватицю свята цінують за її жіночу мудрість та здатність додавати гармонію в робочу атмосферу. Завжди привітна та з тонким почуттям гумору, вона заряджає своєю позитивною енергією та впевненістю у тому, що все буде добре, треба тільки вірити.

     Від щирого серця, рідний колектив вітає Анжелу Крауз зі знаковим ювілеєм! Дарують жінці щирі побажання міцного здоровʼя, безмежного щастя, невичерпного натхнення, здійснення всіх заповітних мрій та мирного неба над нашою Україною!

З Днем народження вітаєм,
Побажань багато маєм!
Зичим щастя і добра,
Доля щоб, мов мед, була,
Як шампанське, щоб іскрилась,
А удача – не барилась!
Миру, ласки, теплоти,
Хай буде радість там, де Ви!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11