Школярі Покрова продемонстрували значні успіхи на обласному конкурсі комп’ютерної графіки та анімації

     Підбито підсумки другого етапу обласного конкурсу, що проводить Дніпропетровський обласний центр науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді. Його мета – виявлення творчого потенціалу та залучення молоді до цікавого світу сучасних технологій. Юні покровчани якнайкраще проявили себе на конкурсі, виконуючи складні завдання з арт-дизайну, створення анімаційних роликів і навіть фільмів. Наші діти – серед переможців та призерів.

     Відбір проводився між трьома віковими групами у чотирьох номінаціях: «Арт-дизайн, фотоколаж»; «3-D графіка»; «Комп’ютерна графіка»; «Комп’ютерна анімація». Застосовуючи свої практичні навички роботи в програмах, школярі нашого міста продемонстрували свою обізнаність в області мистецтва мультиплікації та показали високі результати.

      Отже, у другому етапі конкурсу переможцями стали:

    • «Комп’ютерна графіка»: Дарʼя Чеха та Єгор Іващенко (ліцей №9), Юрій Бухаленко та Ганна Дзюбенко (ліцей №3), Єлизавета Охота (ліцей №2).
    • «Комп’ютерна анімація»: Роман Ткаченко, Ілля Охота (ліцей №2), Максим Сіліненко (ліцей №9).
    • «Арт-дизайн. Фотоколаж»: Вероніка Чурілова та Дар’я Гаврюк (ліцей №2).

     II місця посіли:

    • у номінації «Комп’ютерна графіка»: Павло Ситник та Софія Шевченко (ліцей №9), Вікторія Охота (ліцей №2), Діана Кравчук та Діана Ходус (ліцей №5).
    • «Комп’ютерна анімація»: Дмитро Левіщенко (ліцей №9).
    • «Арт-дизайн. Фотоколаж»: Анастасія Кравченко (ліцей №2), Кіра Рижикова (ліцей №6), Діана Яцук (ліцей №5).

     Бронзовими призерами стали:

    • «Комп’ютерна графіка»: Єлизавета Вирва, Анжеліка Кліманова (ліцей №9), Софія Руденко, Мирослава Сєфєрова, Софія Ульякова (ліцей №8).
    • «Комп’ютерна анімація»Дмитро та Крістіна Корець (ліцей №2).
    • «Арт-дизайн. Фотоколаж» Богдан Міщенко (ліцей №9), Вікторія Москова (ліцей №2).

     Вітаємо наших юних переможців, їхніх батьків та наставників! Бажаємо показати найкращі результати й у третьому етапі конкурсу! Вважаємо дуже важливим заохочувати дітей розвивати здібності в області медіа-проєктів, тому що технології комп’ютерної графіки широко застосовуються у різних сферах, є невідʼємною частиною сучасного світу та мають великі перспективи в майбутньому.

За матеріалами прес-служби міського голови

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11