Великобританія допомогла Україні медобладнанням та матеріалами для лікарень

Дружня Великобританія не полишає Україну в найтяжчі часи. Уряд цієї країни постійно підтримує наш народ, відправляючи військову, економічну та гуманітарну допомогу. Наразі, неурядова медична організація UK-Med отримала від партнерів чергову партію медобладнання, оснащення, одягу та інших потрібних матеріалів. Про це стало відомо з сайту британського уряду.

UK-Med, що спеціалізується на наданні широкого спектру медичних послуг в Україні, отримала від Великобританії намети для облаштування мобільних клінік у місцях, де лікарні були пошкоджені внаслідок обстрілів – у Дніпрі, Полтаві, Львові та інших областях. В межах підтримки від Англії українські медзаклади також отримали 80 ліжок, понад 30 тисяч халатів, понад 70 палетів бинтів, інвалідні візки, інше медичне обладнання та матеріали. Все це спрямовано на допомогу людям, які постраждали від військової агресії рф.

Така підтримка допоможе українським медикам надавати життєво важливу медичну підтримку тим, хто опинився в зоні конфлікту. Адже всі ми бачимо, що жорстокі бомбардування цивільного населення та об’єктів критичної інфраструктури по всій Україні призводять до величезної кількості людських жертв, – відзначив міністр закордонних справ Британії Джеймс Клеверлі.

Слід додати, що раніше Великобританія вже надсилала обладнання та фармпрепарати для створення мобільних медичних клінік і навчання українських медиків, які працюють у найгарячіших точках країни. Загальна вартість вищезазначених необхідних медичних речей склала близько 338 тисяч євро.

Ми надзвичайно вдячні нашим партнерам за те, що й надалі підтримують Україну. Віримо, що зуміємо вистояти та гідно пройти всі випробування війною, і разом відсвяткуємо День нашої спільної Перемоги над ворогом!

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11