Школярі Покрова можуть долучитись до всеукраїнського конкурсу малюнку з нагоди Дня охорони праці

     28-го квітня в нашій країні відзначають Всесвітній день охорони праці. З цієї нагоди Державна служба України з питань праці та науково-виробничий журнал «Охорона праці» проводять конкурс малюнку для юних художників з усіх куточків нашої країни. Творчі змагання мають назву «Охорона праці очима дітей»-2023. В ДніпроОДА всіх охочих талантів запрошують долучитись до конкурсу, підготувавши малюнок про безпеку на робочому місці та в побуті. Вік учасників конкурсу охоплює учнів наймолодших та найстарших класів – від 6 до 18 років. Всі діти шкільного віку можуть проявити фантазію і зобразити свій безпековий шедевр.

     Умови подачі робіт на конкурс:

  • На конкурс подаються малюнки, виконані олівцями, олійними, акварельними фарбами чи гуашшю.
  • Розмір малюнка не має перевищувати формат А-2.
  • На зворотньому боці роботи необхідно зазначити: 1) назву малюнка; 2) прізвище, ім’я, по батькові та дату народження автора; 3) місце проживання (повну адресу) автора, контактний телефон, електронну адресу; 4) назву навчального закладу; 5) прізвище, ім’я, по батькові методичного керівника (або одного з батьків).

     Зверніть увагу на те, що конкурс проходитиме в два етапи!!!

     І етап триватиме до 15 лютого 2023 року, саме до цієї дати малюнки учасників потрібно надіслати поштою до обласного управління Держпраці (контактна інформація розміщена на офіційному сайті Держпраці: dsp.gov.ua в розділі Контакти / Контактна інформація територіальних органів Держпраці). Інформація тут

     Після завершення І етапу компетентне обласне журі визначає переможців та призерів у 3 вікових групах:

  • 6-10 років;
  • 11-14 років;
  • 15-18 років.

     Автори робіт, які посіли I, II і III місця в областях, стають фіналістами конкурсу, а їхні шедеври направляються до редакції журналу «Охорона праці».

     Під час ІІ, фінального, етапу, який триватиме до 15 квітня 2023 року, журі визначить кращих з кращих у кожній віковій групі.

     Переможці та призери за свої старання отримають цінні подарунки, дипломи та медалі до Дня охорони праці в Україні, який відзначається 28 квітня.

     Що ж, юні художники Покрова, у Вас є майже місяць для того, щоб намалювати свій шедевр із зображенням правил безпекової поведінки на робочому місці чи в побуті. Уперед, відкривайте для себе нові можливості розширюйте горизонти та розкривайте нові таланти, а вони у Вас точно є.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11