9 січня, Дніпропетровщина: терор Нікопольщини, свято для дітей та праця на Перемогу

Нікопольщина знову під ворожим ударом. Начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко доповів, що вночі росіяни двічі обстріляли Нікопольський район з важкої артилерії:
– Під прицілом опинилися дві громади – Червоногригорівська та Марганецька. Ворог скерував туди щонайменше десяток снарядів. На щастя, люди неушкоджені. Наслідки ударів з’ясовуються. У решті районів вночi сирена сповіщала про небезпеку, та минулося без атак. I станом на ранок спокійно.
https://www.facebook.com/Valentyn.Reznichenko
Голова Дніпропетровської обласної ради МиколаЛукашук додав, що вчора над нашим регіоном військові знешкодили ворожий безпілотник-розвідник.
Бо нема чого шастать у нашому небі! ПК «Схід» – найкращі! – зазначив посадовець.
Також, за словами Миколи Васильовича, окупанти знову тероризували мешканців Нікопольського району. За минулий день було два обстріли ствольною артилерією по: м. Нікополь, а також Червоногригорівській громаді. На щастя, жертв немає. Наслідки обстрілів з’ясовуються.
Слава Україні та ЗСУ, – наголосив очільник облради.
https://www.facebook.com/nbankr

Свято відбулося, не зважаючи на сумні реалії сьогодення. Керівник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко доповів, що за ініціативи голови ОВА Валентина Резніченка та очільника облради Миколи Лукашука, для дітей Нікопольщини було організовано святкові вистави в м.Дніпро та громадах району.
Днями такий новорічний концерт відбувся в Томаківській територіальній громаді. Його відвідали дітлахи з Марганецької, Томаківської та Мирівської громад. Висловлюю подяку артистам Дніпровського академічного театру, директору ліцею №2 Тетяні Шевченко та відділам культури й освіти Томаківської ТГ, – написав Євген Вячеславович.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100025234411163

Незламне місто наближає Перемогу. Мер Нікополя Олександр Саюк закликав мешканців міста бути уважними, слідкувати за оперативною інформацією у телеграм-, вайбер-каналах, у жодному разі не ігнорувати сирену.
Тримаймось, ми разом! Все буде Україна, – впевнений Олександр Іванович.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007306800538
З турботою про людей та вірою в ЗСУ. Начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул доповів, що ситуація в місті повністю стабільна та контролюється Військовою адміністрацією:
– Всі органи влади чітко виконують свої обов’язки. Військова адміністрація міста продовжує надавати значну допомогу нашим військовим у матеріально-технічному забезпеченні. У місті повністю забезпечено роботу всієї критично важливої інфраструктури, комунальних підприємств, медичної сфери та соціальних установ.
Як акцентував Олександр Юрійович, місто посилює готовність до ймовірних тривалих вимкнень електроенергії. Для зручності криворіжців вже відкрито й функціонує понад 110 Пунктів Незламності та пунктів обігріву, з них вже 40 обладнано системами супутникового інтернету «Старлінк». У них є все необхідне: від генераторів до куточків «Матері та дитини».
– Ми продовжуємо відновлювальні роботи та допомогу мешканцям міста, чиї будинки потсраждали внаслідок ракетного удару 16 грудня. З міського бюджету матеріальну допомогу отримали вже 204 сім’ї. Також, місто направило кошти на відновлення покрівель і вікон в будинках, закладах освіти, – відзвітував посадовець.

Щодо ситуації на Криворізькому напрямку фронту, то вона повністю перебуває під контролем ЗСУ. Українські військові проявляють справжню мужність та героїзм. На Херсонському напрямку ворог обороняється. Наші підрозділи протягом тижня завдавали точних ударів по пунктам управління, районам зосередження особового складу, артилерії та складів боєприпасів окупантів. За інформацією Генерального штабу ЗСУ, українські підрозділи ракетних військ і артилерії уразили два райони зосередження живої сили та склад пально-мастильних матеріалів окупантів.
За інформацією Сил оборони таврійського напрямку, війська продовжують здійснення заходів з оборони, також проводять розмінування місцевості, житла, об’єктів інфраструктури звільнених на правому березі Дніпра громад та надають усю можливу допомогу місцевому населенню.
Кривий Ріг та всі ми працюємо на нашу Перемогу. Ще раз дякую кожному, хто робить свій внесок! Зберігаємо спокій, витримку, допомагаємо один одному, віримо у наші Збройні Сили та Президента! Разом – обов’язково Переможемо! – впевнений Олександр Вілкул.
https://www.facebook.com/OleksandrVilkul
 
Ми теж ані на мить не припиняємо вірити у те, що разом ми здатні здолати будь-які труднощі! Знаємо, що українці – незламна нація, котра обов’язково очистить рідну землю від окупантів та сприятиме відновленню миру та злагоди в усій країні! Тримаємо стрій, наполегливо працюємо кожен на своєму місці та наближаємо Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11