Петриківські майстри долучилися до арт-підтримки ЗСУ

У Петриківській громаді, що на Дніпропетровщині, талановиті митці розмалювали військовий гелікоптер та спорядження для Захисників. Ця ідея виникла, коли наші мужні Захисники відвідали відоме селище, побували на екскурсії та взяли участь у майстер-класах з Петриківського розпису. Про це повідомив керівник Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.
– Перш за все слід зазначити, що петриківський розпис – це надзвичайна краса, світова нематеріальна спадщина, яку було визнано ЮНЕСКО. Талановиті митці постаралися зобразили справжній символ нашої боротьби на бойовій машині, що летить в бій, готова захищати свою історію, людей, цінності і надбання нашого народу, – акцентував посадовець.

Бійці отримали потужну арт-підтримку. Завдяки їй вони змогли перезавантажитися, зняти напругу та з новими силами відправилися на фронт, щоб й надалі захищати нас від ворогів, а також наближати нашу спільну Перемогу!

Віримо, що така підтримка піде нашим Захисникам тільки на користь. І кожен з них отримає величезну мотивацію до подальшої боротьби!

За матеріалами:
https://www.facebook.com/nbankr

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11