5 січня, Дніпропетровщина: ще одна жертва російського терору Нікопольщини, незламність регіону, готовність до викликів та непохитна віра в ЗСУ

Внаслідок обстрілу загинув 64-річний нікополець. Начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко доповів, що ранок приніс невтішну новину:
У лікарні помер 64-річний чоловік, який отримав важкі поранення напередодні вдень – під час ворожого обстрілу Нікополя.
За словами посадовця, сам Нікополь і ввечері, і вночі потерпав від нових атак. Росіяни тричі накривали місто з «Градів» та важкої артилерії. Спрямували туди щонайменше 30 снарядів. Пошкоджені кілька будинків та господарчих споруд, об’єкт соціальної інфраструктури і лінії електропередач. На щастя, люди під час ударів не постраждали.
В інших районах ніч пройшла під звуки сирени, але без надзвичайних ситуацій. І станом на ранок все спокійно.
https://www.facebook.com/Valentyn.Reznichenko

рашисти вкотре обстріляли Нікопольщину. Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора ворог протягом всього дня тероризував мирне населення Нікопольського району:
Весь минулий день для громади був важкий, з постійними обстрілами і руйнуваннями. Гатили по Мирівській громаді зі ствольної артилерії. Пошкоджений житловий будинок. У Нікополі внаслідок обстрілів сталася пожежа у приватному будинку, рятувальники оперативно її загасили. Знищено приватний будинок та господарчу споруду. Пошкоджено навчальний і спортивний заклади, складську будівлю, 19 приватних будинків, 3 господарчі споруди, 1 легковий автомобіль, 3 лінії електропередач. По м. Марганець стріляли зі ствольної артилерії та «Градів». Внаслідок обстрілу пошкоджено лінію електропередач, частина домівок залишилася без світла. Електропостачання відновлять, як тільки дозволить безпекова ситуація.
Попри все, посадовець закликав всіх триматися та вірити в ЗСУ і Президента.
https://www.facebook.com/nbankr

Подяка благодійникам. Керівник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко доповів, що наш регіон отримав гуманітарну допомогу від обласної військової адміністрації, а саме соняшникову олію та цукор.
Продукти призначені для внутрішньо переміщених осіб та місцевих мешканців, які опинилися в складних життєвих обставинах, – надав пояснення Євген Вячеславович.
Також посадовець додав, що завдяки зусиллям релігійної організації «Дорога до Бога» були отримані 6 буржуйок, які вже скоро відправляться до наших Захисників.
За придбання необхідного реманенту Євген Євтушенко подякував громаді м.Рожище, що на Волині, дітям ЗОШ №3, футбольному клубу «Грейс», молодіжній Раді та компанії «Цунамі».
https://www.facebook.com/profile.php?id=100025234411163

Незламне місто тримається. Мер Нікополя Олександр Саюк повідомив, що всі міські інфраструктурні та комунальні підприємства, попри часті обстріли, працюють у штатному режимі.
Ми продовжуємо усувати наслідки обстрілів. Будьте уважні, слідкуйте за офіційними каналами у телеграм, вайбер, не ігноруйте сирену, –  закликав нікопольців Олександр Іванович.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007306800538
Кривий Ріг готується до можливих надзвичайних ситуацій. Начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул доповів, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту повністю перебуває під контролем Збройних Сил України:
За підтвердженою інформацією Генштабу ЗСУ, наші війська завдали вогневого ураження по місцях скупчення противника в районах населених пунктів на тимчасово окупованих територіях Запорізької області. Знищено два склади боєприпасів, до 10 одиниць військової техніки різного типу, уражено два пункти дислокації, ліквідовано та поранено до 260 окупантів.
Щодо Кривого Рогу, то у місті всі органи влади діють злагоджено та ефективно і чітко виконують свої обов’язки. Лікарні, соціальні служби та комунальні підприємства працюють стабільно.
Олександр Юрійович додав, що буквально вчора провів виїзну нараду з питань готовності комунальних підприємств міста до роботи в надзвичайних умовах воєнного стану та ліквідації наслідків ворожих прильотів. Разом з керівниками були обговорені всі можливі дії.
Зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші Збройні Сили та Президента! – закликав очільник військової адміністрації Кривого Рогу.
https://www.facebook.com/OleksandrVilkul
 
Як бачимо, російські покидьки продовжують руйнувати міста та долі мешканців нашого регіону. Так бути не повинно! Ми всі разом маємо зупинити цей терор. Тому кожен на своєму місці продовжуємо наполегливо працювати на Перемогу!

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11