4 січня, новини Дніпропетровщини: ворожі обстріли Нікопольщини, допомога переселенцям та відмінна робота наших ЗСУ

рашисти знову тероризують район. Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко, доповів, що цієї ночі на Нікопольщині було гучно від ворожих обстрілів:

росіяни ударили з важкої артилерії саме по районному центру. У житлові квартали Нікополя прилетіли з десяток ворожих снарядів. На щастя, без постраждалих. У місті пошкоджені кілька житлових будинків та господарчих споруд, автівка, газопровід та лінія електропередач. В інших районах сирена двічі сповіщала про небезпеку, та минулося без атак. І станом на ранок спокійно.

https://www.facebook.com/Valentyn.Reznichenko

Вчора було тихо. Очільник обласної ради Микола Лукашук надав інформацію про те, що вчорашній день на Дніпропетровщині минув без обстрілів.

Віримо з ЗСУ і Президента. Разом Переможемо!

https://www.facebook.com/nbankr

Подяка всім, хто підтримує переселенців. Керівник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко доповів про те, що постійна співпраця районної влади з благодійними фондами дає можливість забезпечувати внутрішньо переміщених осіб продуктами харчування та речами першої необхідності:

Особливої уваги, у надскладні для держави часи, потребують діти. Саме на них спрямована допомога, котру надав у ці святкові дні фонд Віктора Пінчука. Щиро дякую цій команді! Тільки разом ми подолаємо російську навалу, відбудуємо країну й відновимо нашу економіку. Разом до Перемоги! – зазначив Євген Вячеславович.

Будь-яка родина переселенців, зареєстрована у Томаківській та Мирівській громадах, може отримати найнеобхідніше для своїх малюків: пледики, бодіки, штанці, шапочки, пляшечки, соски, пустушки!

Для цього слід завітати до гуманітарного штабу Нікопольської районної військової адміністрації у с.Томаківка.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100025234411163

Нескорене місто знову потерпає від атак окупантів. Мер Нікополя Олександр Саюк повідомив, що місто вкотре зазнало ворожих обстрілів і закликав людей у разі необхідності звертатись по допомогу:

Якщо ви потребуєте допомоги, будь ласка, телефонуйте до нашого колл-центру за наступними номерами: 0800 504 105 цілодобово; 056 669 60 61 (з 8:00 до 19:00) та 056 669 60 64 (з 8:00 до 19:00).

Олександр Іванович побажав всім мешканцям нескореного Нікополя мирного трудового дня, запевнивши, що все обов’язково буде Україна.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100007306800538

Місто живе та працює на Перемогу. Начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул надав інформацію про те, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту повністю перебуває під контролем Збройних Сил України:

За підтвердженою інформацією Генштабу ЗСУ, наші війська завдали вогневого ураження по скупченню живої сили та техніки противника в районі населеного пункту Чулаківка Херсонської області. Втрати ворога склали близько 500 осіб пораненими та загиблими. Також здійснено вогневе ураження особового складу російських окупантів в районі населеного пункту Федорівка Херсонської області, там кількість втрат ворога уточнюється.

У самому Кривому Розі повністю забезпечено роботу всієї інфраструктури, комунальних підприємств, медичної сфери та соціальних установ. Ситуація в місті повністю контролюється Військовою адміністрацією та ЗСУ. Місто посилено патрулюється зведеними нарядами поліції та Національної гвардії.

За словами Олександра Юрійовича, триває робота з підготовки Кривого Рогу до ймовірних відключень електроенергії. Для зручності мешканців в місті вже відкрито й функціонує понад 100 Пунктів Незламності та пунктів обігріву, з них вже 40 обладнано системами супутникового інтернету «Старлінк».

Зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші Збройні Сили та нашого Президента! – не втомлюється закликати Олександр Вілкул.

https://www.facebook.com/OleksandrVilkul

Дотримаємося всіх правил безпеки, не ігноруємо сигнали повітряної тривоги, допомагаємо один одному та віримо у те, що зовсім скоро разм здобудемо Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11