Україна створить стратегію для Захисників, яка допоможе їм адаптуватися до мирного життя

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив про те, що у 2023 році Уряд планує затвердити нову стратегію для ветеранів бойових дій. Вона матиме на меті допомогу воїнам адаптуватися до мирного життя.
Наші ветерани – це наша гордість. І держава створюватиме для них найкращі можливості, – відзначив Денис Шмигаль.
Нова програма стосуватиметься всіх військовослужбовців сучасної України та включатиме реалізацію їхніх основних потреб. В тому числі, надасть можливість продовження військової кар’єри, при бажанні – отримання нової цивільної спеціальності, а також підтримки власної справи ветеранів війни.
Важливо й те, що така соціально спрямована ініціатива буде направлена на забезпечення військовослужбовців житлом. Вона передбачатиме компенсацію іпотечних відсотків та фінансового лізингу.
Стратегія для ветеранів бойових дій також міститиме надання безкоштовної трирівневої психологічної підготовки та забезпечення медичної допомоги.
Цей соціально важливий задум планується втілити у життя протягом 2023 року.
Як бачимо, держава піклується про наших Захисників, котрі ціною свого здоров’я та життя захищають рідну Україну від загарбників. Їхній вклад у Перемогу неможливо переоцінити. Саме тому ми всі повинні допомагати кожному військовослужбовцю на знак подяки та пошани до їхнього подвигу.
За матеріалами:
https://armyinform.com.ua/2023/01/04/nova-strategiya-dlya-veteraniv-bojovyh-dij-dopomozhe-vijskovosluzhbovczyam-perejty-do-myrnogo-zhyttya/
 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11