Норвегія готова допомогти Україні перезимувати

Про це повідомив Президент Володимир Зеленський у своєму традиційному зверненні до українців. Очільник нашої держави висловив подяку північній країні за важливі рішення, які вже ухвалені, а також ті, які наразі готуються.
Якщо ми зуміємо реалізувати все те, про що зараз говоримо, то роль Норвегії може, без перебільшення, стати воістину історичною у захисті Європи, – наголосив Президент.
Володимир Олександрович пояснив, що зараз дуже важливим питанням для України є підтримка вітчизняної енергосистеми. І саме Норвегія простягнула руку підтримки та висловила свою готовність забезпечити Україну необхідним обсягом газу, що допоможе нам пройти цей опалювальний сезон. За це Президент щиро подякував прем’єр-міністру Норвегії Гару Стере під час телефонної розмови.
Окрім підтримки енергетичного сектору, в Осло готують військову допомогу Києву.
Слід додати, що Норвегія докладає максимум зусиль задля допомоги Україні у цій війні та Перемоги над тотальним злом, яке сіють російські терористи. Ця країна вже не вперше, і ми віримо, не в останнє, не тільки на словах, а й конкретними справами висловлює свою позицію щодо підтримки України. Дякуємо за таку цінну допомогу. Віримо, що разом зустрінемо нашу спільну Перемогу!

За матеріалами:
https://ua.korrespondent.net/ukraine/4549892-norvehiia-zabezpechyt-ukrainu-hazom-do-kintsia-zymy

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11