Київ – найкраще місто світу у 2023 році

     Київ очолив рейтинг найкращих міст світу 2023 року за версією агенції Resonance. Її експерти зазначають переваги української столиці, де можливо побачити як стародавні об’єкти архітектури, так і сучасні торгові центри та висотки. В повідомленні агенції зазначається, що Київ став символом незламності ще з часів Євромайдану, а зараз, попри невпинні атаки росії, місто мужньо тримається та відновлюється.

     Експерти, провідні консультанти у сфері туризму, нерухомості та економічного розвитку називають столицю України “маяком мужності та стійкості, що веде непокірну націю проти кривавого агресора”.

      – Мужній український народ перетворив ганебний російський план «Київ за три дні» на довготривалу та зовсім не переможну війну для росії», – зауважили експерти.

     – Завдяки стійкості, незламності мешканців Києва та хоробрості перед обличчям війни експерти міжнародної агенції Resonance присудили столиці почесне звання «Найкращого міста 2023 року» у рейтингу «100 найкращих міст світу», – написав мер Віталій Кличко у Телеграмі:

     – Київ сьогодні — це «серце Європи». Яке продовжує битися – за життя, за розвиток, за красу міста і комфорт його мешканців.

      Не стримав емоцій й постійний представник України при ООН Сергій Кислиця:

     – Київ визнано найкращим містом світу 2023 року. Я так зворушений. Далі йде Лондон (люблю це місто та сповнений заздрості), Париж та Нью-Йорк.
https://twitter.com/SergiyKyslytsya/status/1610368331151802373

     Дуже приємно, що нашій столиці присудили почесне звання «Найкращого міста 2023 року». Київ – незламний центр українського супротиву, об який «зламала зуби» «друга армія світу». Столиця тримається, тримається вся нескорена Україна. Віримо у найкращі ЗСУ та разом працюємо на нашу Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11