Педагоги міста отримали корисні девайси для дистанційної роботи

Напередодні нового року Департамент освіти та науки Дніпропетровської ОДА надіслав до Покрова партію сучасних ноутбуків. Партнером реалізації даної програми із забезпечення освітян необхідними цифровими девайсами стала міжнародна організація ЮНЕСКО.

Такі цінні подарунки дійсно стали в нагоді вчителям закладів загальної середньої освіти нашого міста, адже допоможуть більш ефективно організовувати дистанційне навчання. Завдяки новим сучасним ноутбукам процес здобуття знань стане ще більш доступним.

Техніка оснащена всіма необхідними функціями для дистанційної роботи вчителя: камерою, ефективним процесором та можливістю приєднатись до мережі Інтернет за допомогою кабелю або WiFi.

Попри те, що новітні пристрої не замінять живого спілкування, завдяки їм педагоги зможуть підтримувати емоційний контакт з учнями, нехай навіть і на відстані.

Колективи шкіл щиро вдячні міжнародним партнерам та облдержадміністрації за такий важливий внесок в удосконалення освітнього процесу у навчальних закладах Покрова. Поки освоюємо нові технології, але віримо, що з приходом весни діти все ж таки сядуть за парти, а значить в Україні запанує такий довгоочікуваний мир.

За матеріалами:

https://pkrv.dp.gov.ua/news/osvityanu-pokrova-otrumalu-novu-partiyu-noutbukiv-8523

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11