«Наша робота фінансувала Перемогу України та підтримку ЗСУ»

     Саме на цьому акцентував увагу всіх присутніх на підсумковій нараді Голова правління комбінату Сергій Шуваєв. Вчора керівний склад містоутворюючого підприємства традиційно зібрався разом, щоб підвести підсумки роботи у надважкому 2022 році, котрий шляхом жорстокої війни випробовував всіх нас на міцність і стійкість. Але ми вистояли, не зламались, а навпаки загартувались сталевими нервами, лютою ненавистю до російських убивць та руйнівників, впевненістю у Перемозі наших незламних ЗСУ і незалежної України, єдиної та цілісної у рамках всіх своїх кордонів.

            На підсумковій нараді, котра проходила під головуванням очільника комбінату Сергія Шуваєва, були присутні голова профспілки Євген Запускалов, голова Наглядової Ради підприємства Володимир Постоловський, керівники функціональних напрямків, а також начальники структурних підрозділів. Говорили про важливе:  виробничі випробування і здобутки у 2022 році, волонтерську роботу задля Перемоги української армії на полі бою, вимушений простій комбінату і стримані плани на майбутнє.

     Розпочалась нарада з урочистого моменту. На неї завітав почесний гість – військовий комісар Покровського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковник Олександр Лєвін. Він, попри всі негаразди, привітав колектив Покровського ГЗК з наступаючим Новим роком. Висловив особисту вдячність за те, що у такий важкий воєнний час підприємство не залишилось осторонь загальнодержавної боротьби з російським агресором.

     Олександр Якович також передав Подяку від керівника Дніпропетровського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковника Анатолія Пікало, адресовану Голові правління Сергію Шуваєву та всьому колективу підприємства «За активну громадську позицію у скрутний для Батьківщини час, всебічну допомогу та підтримку військовослужбовців ЗСУ, що захищають суверенітет і територіальну цілісність України». За цінну і почесну нагороду присутні подякували військовому комісару оплесками.

     На такій піднесеній хвилі до слова було запрошено технічного директора комбінату Віктора Бондарця. Він відзвітував про виконання виробничої програми у 2022 році та намічені плани щодо подальшої роботи. Докладніше ми на цьому зупинимось в актуальному інтерв’ю з керівниками підприємства. Слідкуйте за оновленням стрічки новин в групі на Фейсбук і на Офіційному сайті Покровського ГЗК.

 

     На завершення заходу слово взяв керівник комбінату Сергій Шуваєв:

            – Надзвичайно складний рік з масою проблем та викликів. Всі ми працювали дійсно сумлінно, можна сказати, з самопожертвою. Вважаю, в тих умовах, що склалися, ми з Вами досягли максимальних результатів та вагомих успіхів. Дякую Вам і Вашим колективам за наполегливу та ефективну працю. Окрема вдячність начальникам та структурним підрозділам Апарату управління, які доклали можливих зусиль для того, щоб забезпечити підприємство всім необхідним для стабільної роботи.


     Але та сама стабільна робота в тилу, за словами Сергія Павловича, була можлива завдяки щоденній боротьбі української армії з лютим ворогом. До її складу ввійшли більше 400 працівників комбінату, які щодня в нелюдських умовах боронять нас, надають змогу відносно спокійно і мирно жити, працювати та фінансувати Перемогу.

  • Низький уклін та надзвичайна вдячність нашим Захисникам. Світла пам’ять загиблим колегам та всім воїнам, котрі поклали життя заради світлого майбутнього Батьківщини під мирним небом, – підкреслив керівник підприємства.

     Далі була хвилина мовчання на честь загиблих Героїв України…

     Продовжуючи свій виступ, Голова правління констатував, що з огляду на важку ситуацію, підприємство змушене було зупинитись на простій з 1-го грудня, який має тривати до 1-го квітня 2023 року. Але подібні прогнози сьогодні не можуть бути точними, бо напряму залежать від ситуації на полі бою, в енергетичній системі та економіці.

     – З урахуванням наміченої дати запуску і будуємо свої стратегічні завдання на 2023 рік. Ми сьогодні вже оговтались від стресу і більш впевнено дивимось у майбутнє, при цьому розуміємо, що далеко не все залежить від нас з вами. Але я впевнений, що кожен з нас у цей Новий рік загадає правильне бажання, яке обов’язково здійсниться, – висловив сподівання Сергій Павлович.

     Ще раз завдячуючи колективу за волонтерську роботу на користь підтримки ЗСУ, Сергій Шуваєв завершив підсумкову нараду такими побажаннями:

  • Напередодні Нового року хочу побажати, щоб комбінат у повному складі переступив межу 2022 року. Хочу, щоб у 2023-му ми з Вами впевнено крокували до Перемог на всіх фронтах, трималися єдиною командою і мали змогу працювати разом. Всім щасливого Нового року! Витримки та благополуччя в родинах, щоб всі були живі і здорові. Нехай у нашій країні, нарешті запанує мир!

      Дякуємо і Вам, Сергію Павловичу, за тверду позицію і міцний штурвал, за допомогою якого Ви впевнено задавали трудовому колективу правильний курс. Нехай все, що Ви побажали, неодмінно справдиться! Будемо разом, єдиною командою, вірити в наших Захисників і спільну Перемогу!

                                                                                                                      Підготували: Наталія ЧЕПЕЦЬ, Олександрина ЛЕЩЕНКО

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11