27 грудня, Дніпропетровщина: ситуація контрольована, допомагаємо переселенцям та не припиняємо вірити в ЗСУ

На Нікопольщині знову було гучно. Начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко доповів, що тиша тривала недовго:
–  Цієї ночі російські окупаційні війська п’ять разів ударили по Нікопольщині з «Градів» та важкої артилерії. 40 ворожих снарядів прилетіли у три громади – Нікопольську, Червоногригорівську та Марганецьку. На щастя, люди неушкоджені. У Нікополі понівечені кілька приватних будинків і господарських споруд. Побита лінія електропередач. У Червоногригорівській громаді російські снаряди пошкодили 6 приватних будинків, 2 газогони та електромережу. Зачепили й парники та магазин. У Марганецькій громаді наслідки нічних ударiв ще з’ясовуються. У решті районів тривога сповіщала про небезпеку, та минулося без атак. І станом на ранок спокійно.
https://www.facebook.com/Valentyn.Reznichenko

Віримо у ЗСУ, віримо у Перемогу! Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук  розповів про те, що вчора в нашому регіоні було спокійно. Території районів області ворожих атак не зазнали.
–  Я  вже кілька разів чув думку знайомих стосовно того, що така тиша насторожує. Це не привід впадати в паніку, але й не привід нехтувати правилами безпеки. Будь ласка, дотримуйтесь їх. Щодня чекаємо на втішні новини з передової. Щодня віримо в ЗСУ, в Президента, допомагаємо нашим Захисникам і робимо все, що в наших силах, аби наблизити Перемогу України. Разом – нездоланні, –  впевнений Микола Васильович.
https://www.facebook.com/nbankr
Нікопольщина підтримує переселенців. Керівник Нікопольської районної військової адміністрації  Євген Євтушенко доповів, що біженці одного з сіл Покровської територіальної громади отримали гуманітарну допомогу. Це стало можливо завдяки Федерації роботодавців України, логістичній підтримці Максима Логвинека та зусиллям працівників Нікопольської районної військової адміністрації.
–  Дякую всім причетним. Разом ми – сила! –  акцентував Євген Вячеславович.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100025234411163

Місто живе та наближає заповітну мрію. Мер Нікополя Олександр Саюк повідомив, що всі міські інфраструктурні та комунальні підприємства працюють у штатному режимі.
Будьте уважні, слідкуйте за офіційними каналами у телеграм, вайбер, не ігноруйте сирену, –  закликав нікопольців Олександр Іванович.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007306800538
Зберігаємо спокій, знаємо – Переможемо! Начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул доповів, що  оперативна обстановка на Криворізькому напрямку фронту залишається під повним контролем ЗСУ:
За інформацією Генштабу ЗСУ, у Херсонської області загарбники втратили до 50 військовослужбовців ліквідованими та до 100 – пораненими. Також знищено близько 5 одиниць військової техніки. За інформацією Сил оборони таврійського напрямку, ворог продовжує обстріли цивільної інфраструктури на правому березі Дніпра.
У самому Кривому Розі ситуація також повністю стабільна та контролюється Військовою адміністрацією і ЗСУ. Усі органи влади, комунальні підприємства, соціальні установи – працюють стабільно.
Як акцентував Олександр Юрійович, Кривий Ріг продовжує допомагати й іншим громадам. Так місто відправило 2,5 тис продуктових наборів. Таку гуманітарну допомогу  отримають мешканці Гречаноподівської громади Криворізького району.
Дорогі земляки! Ще раз нагадую про найсуворіше дотримання правил повітряної тривоги. Бережіть себе та своїх близьких. Зберігаємо спокій, витримку, допомагаємо один одному, віримо у наші Збройні Сили та нашого Президента! Разом – переможемо! – впевнений очільник військової адміністрації Кривого Рогу.
https://www.facebook.com/OleksandrVilkul
 
 
Ані на мить не припиняємо вірити у нашу незламність! Кожен на своєму місці тримаємо свій фронт, допомагаємо країні вистояти та врешті здобути таку омріяну Перемогу! Молимося за кожного нашого Захисника, не втомлюємося дякувати за їхній величезний вклад у нашу Перемогу!  

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11