Зі святом Вас, шановні Герої енергетичного фронту!

     22-го грудня, у найкоротший світловий день року, ми відзначаємо День енергетика –  свято мужніх людей, сумлінна і самовіддана праця яких, помножена на високий професіоналізм, стали символами незламності всієї країни. Тому це свято цілком заслуговує на статус загальнодержавного. Ви – «Прометеї України», ті, хто дарує світло і тепло нашим домівкам, гідно і мужньо виконуючи  свою справу з повною самовіддачею, заради благородної мети.

     Доля постійно готує для енергетиків різні випробування, але цього року Ви, без перебільшення, заслужили звання «Героїв енергетичного фронту». Під обстрілами та ракетними ударами, незважаючи на воєнні та погодні стихії, Ви наполегливо робите все можливе і неможливе для  утримання балансу в єдиній енергосистемі України, яка потерпає від російських терористичних атак. Ваш режим роботи – 24/7, у будь-яку погоду та пору року, в екстремальних ситуаціях, без сну і перепочинку. І все це заради того, щоб забезпечити світлом та теплом кожну оселю, підтримати стабільне функціонування всіх галузей економіки країни. Ви, «бійці енергетичного фронту», – вже Переможці та Герої, Вам дякують, за Вас моляться мільйони надзвичайно вдячних українців.

     Ми вклоняємося перед Вашим професіоналізмом, неймовірною мудрістю відповідальністю та наполегливістю. Пишаємося тим, що маємо змогу з нагоди свята особисто подякувати своїм колегам за відданість справі. Адже на комбінаті функціонує своя потужна і незламна команда енергослужби, яку очолює справжній майстер своєї справи Павло Літун.

     Сьогодні з особливим почуттям вдячності вітаємо не тільки працюючих енергетиків, а й ветеранів галузі, які своєю невтомною працею створювали виробничий потенціал, запроваджували найкращі традиції вітчизняної енергетики.

     Дорогі наші «Прометеї», ми надзвичайно цінуємо і поважаємо Вашу працю, прагнемо, щоб вона якнайшвидше перейшла на плановий графік мирної відбудови країни. Бажаємо, щоб Ваша життєва енергія ніколи не вичерпувалась, щоб улюблена справа увінчувалась успіхами та новими професійними здобутками. Безаварійної Вам роботи, впевненості у завтрашньому дні, поменше героїчних подвигів і побільше родинного тепла і затишку. Переможних здобутків і мирного майбуття у найкращій в світі країні!

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11