21 грудня, новини Дніпропетровщини: ворожі атаки Нікопольщини та віра Перемогу

Від рук рашистів знову страждають мирні громади. Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко, доповів, що вночі росіяни 6 разів скеровували свої «Гради» та важку артилерію на Нікопольський район:

нелюди обстріляли три громади Марганецьку, Мирівську та Червоногригорівську. Туди прилетіло щонайменше 70 снарядів. Люди, на щастя, неушкоджені. У Червоногригорівській та Марганецькій громадах побиті з десяток приватних будинків, кілька господарських споруд, автівки, газогін та лінії електропередач. У Червоногригорівці зайнялася пожежа у приватному обійсті. Рятувальники уже приборкали вогонь. У Мирівській наслідки удару ще з’ясовуються. В інших районах ніч була тихою без тривог і атак. І станом на ранок спокійно.

https://www.facebook.com/Valentyn.Reznichenko

Ми вистоїмо! Очільник обласної ради Микола Лукашук надав інформацію про те, що вчора на Дніпропетровщині було тихо.

Ми з вами пережили вже 300 днів цієї жахливої війни. Саме 300 днів наша Україна йде важким, тернистим шляхом до своєї великої Перемоги. Щоб остаточно розбити ворога, не залишивши йому жодних шансів повторити свої злочини в майбутньому. Ніякої російської «величі» не існує. Є зграя вбивць, терористів, мародерів і окупантів, які обов’язково отримають по заслугах. Дякуємо нашим Збройним Силам за те, що вони витримали. Подяка нашим неймовірним людям за те, що залишаються згуртованими. Все буде добре. Покладаємося на наших Захисників, підтримуємо Президента та продовжуємо самовіддано працювати заради нашого майбутнього, – закликав Микола Васильович.

https://www.facebook.com/nbankr

Стомлені, але не скорені. Очільник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко підбив підсумки 300 днів «триденної спецоперації» для нашого району, зазначивши, що ми пройшли їх всі разом:

Від перших вибухів крилатих ракет на території району вранці 24-го лютого та коктейлів Молотова поруч з адміністрацією, до потужного волонтерського руху та сформованого батальйону ТрО.

Євген Вячеславович подякував волонтерам, керівникам підприємств, підприємцям, аграріям та всім, хто зробив та робить свій вклад у нашу Перемогу.

Ми вистояли та маємо всі шанси на Перемогу. Так, важко. Так, стомились. Стомились. Але, не скорились, – відзначив очільник району.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100025234411163

Місто відновлюється. Мер Нікополя Олександр Саюк повідомив, що вечір і ніч минули в тривогах, та, на щастя, без обстрілів.

Вся інфраструктура та комунальні підприємства функціонують у штатному режимі. Ми продовжуємо ліквідовувати наслідки попередніх ворожих атак, – акцентував Олександр Іванович.

Також очільник Нікополя закликав усіх містян бути уважними, слідкувати за офіційними каналами у телеграм та вайбер, у жодному разі не ігнорувати сирену.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100007306800538

Ситуація в енергетиці важка, але ми все витримаємо! Начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул доповів, що обстановка на Криворізькому напрямку фронту знаходиться повністю під контролем ЗСУ:

За інформацією Генштабу ЗСУ підтверджено, що по пункту постійної дислокації ворога було завдано удару у районі Чаплинки Херсонської області. За інформацією Сил оборони таврійського напрямку, у Запорізькій області було знищено склад боєприпасів ворога та близько 15 одиниць військової техніки.

У Кривому Розі ситуація повністю контролюється Військовою адміністрацією. Комунальні підприємства, соціальні установи працюють стабільно.

Зберігається ймовірність застосування енергетиками екстрених, аварійних та віялових відключень. В нашій області, як і багатьох інших, ситуація з енергетикою залишається дуже складною. Енергетики роблять усе, щоб якнайшвидше відновити енергосистему. Але потрібен час, руйнування значні. Тому зберігайте вдома запаси води, тримайте зарядженими телефони, ліхтарики та пауербанки, – закликав Олександр Юрійович.

У складних умовах воєнного стану місто продовжує надавати допомогу тим сім’ям криворіжців, які найбільше цього потребують. У грудні вже понад 56 тисяч із них отримали безкоштовні продуктові набори вдруге, а з травня видано вже понад 292 тисячі таких наборів за рахунок міського бюджету.

Шановні земляки! Ще раз хочу подякувати всім, хто ось уже більше 300 днів своєю працею, кожен на своєму місці, наближає нашу Перемогу. Вона не настане завтра і вона не буде легкою. Але вона обов’язково буде – тому що для нас це Народна війна. А наш народ не можна перемогти! Зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші Збройні Сили! – впевнений Олександр Вілкул.

https://www.facebook.com/OleksandrVilkul

Слідуємо цій правильній настанові! У жодному разі не втрачаємо віри у те, що наш незламний народ зуміє відстояти свою волю та незалежність! Знаємо, що виженемо окупантів та відновимо мир на рідній землі! Тримаємося всі разом та день за днем впевнено крокуємо до заповітної мрії!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11