Перевтілитись у чарівника може кожен українець, відгукнувшись на дитячий лист-мрію

     Кожен охочий може стати добрим чарівником і зробити подарунок малечі, скориставшись платформою єДопомога. Благодійну ініціативу проводить Мінсоцполітики України, за підтримки «Нової пошти». Мешканців Дніпропетровщини теж запрошують долучитися до новорічної акції.

      – Усі ми зазвичай готуємось до зимових свят, загадуємо бажання, чекаємо на дива та подарунки. Та 2022 рік був важким для всіх нас, а особливо для маленьких українців. Щоб повернути дітлахам свято та здійснити бажання, команда платформи єДопомога вирішила допомогти Миколаю та знайти йому помічників – єМиколаїв, – йдеться у повідомленні на сайті єДопомога.

     Щоб стати єМиколаєм, слід перейти за посиланням. На платформі юні мрійники вже прикріпили листи зі своїми новорічними бажаннями. Для того, щоб їх здійснити, слід обрати лист дитини, яку Ви хочете порадувати, і натиснути «Допомогти».

      Подарунок можна придбати самостійно і передати його малечі при зустрічі, або надіслати «Новою поштою». Можна й оплатити сертифікат, щоб дитина самостійно обрала іграшки.

     Акція діє до 14 січня 2023 року.

https://adm.dp.gov.ua/news/vidguknutisya-na-list-mriyu-i-stati-charivnikom-meshkanci-dnipropetrovshchini-mozhut-doluchitisya-do-blagodijnoyi-akciyi

      Навіть під час війни українці не втрачають віри в дива, особливо це стосується малечі. Наші діти потребують щирої любові та турботи, а дарувати їм радість дуже приємно. Тож кожному з нас під силу стати добрим чародієм та втілити дитячі мрії в реальність. Віримо, що добрі справи українських благодійників повертатимуться сторицею, бо вони є частиною нашої Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11