8 грудня, Дніпропетровщина: ворожий терор Нікопольщини, підготовка до блекаутів та непохитна віра у Перемогу

ворог обстріляв козацький край. Начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко доповів, що Нікопольщина знову пережила важку ніч:
– росіяни протягом 13 годин тримали в напрузі козацький край: 7 разів атакували район з «Градів» та важкої артилерії. Під прицілом опинилися три громади – Червоногригорівська, Нікопольська та Марганецька. У мирні міста та села прилетіли понад 70 смертоносних снарядів. На щастя, минулося без загиблих та поранених. Представники ДСНС продовжують обстеження територій – з’ясовують деталі обстрілів. У решті районів сирена попереджала про небезпеку, та обійшлося без «прильотів» і станом на ранок спокійно.
https://www.facebook.com/Valentyn.Reznichenko
Віримо в нашу силу! Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук  розповів про те, що вчора в регіоні було відносно тихо:
Зафіксовано одну атаку – окупаційні війська рф вдарили по Нікополю. На щастя, ніхто не постраждав. Більше ворожих обстрілів в області не було.
Посадовець порадив кожному мешканцю регіону берегти себе, своїх рідних і Україну.
 – Разом ми переможемо! – впевнений Микола Васильович.
https://www.facebook.com/nbankr

Місто живе і чекає на Перемогу. Мер Нікополя Олександр Саюк повідомив, що попри складну ситуацію та постійні обстріли вся інфраструктура в місті працює, комунальні підприємства виконують свою роботу в штатному режимі.
Олександр Іванович наголосив на тому, що планові відключення електроенергії ще зберігаються, тому попросив містян ставитися до цієї ситуації з розумінням.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007306800538
На порядку денному підготовка до можливих блекаутів. Начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул доповів, що ситуація на Криворізькому напрямку повністю перебуває під контролем ЗСУ:
– За інформацією Генштабу ЗСУ, на Херсонському напрямку ворог обороняється. Наші підрозділи завдають точних ударів по пунктах управління, районах зосередження особового складу, артилерії та складів боєприпасів окупантів. Під артилерійський вогонь ворога потрапили понад 10 населених пунктів, зокрема, Осокорівка, Золота Балка, Дудчани Херсонської області.
Щодо ситуації в самому місті, то вона повністю контролюється Військовою адміністрацією та ЗСУ. Вся важлива інфраструктура працює. Місто живе та працює на Перемогу.
За словами Олександра Вілкула, у Кривому Розі триває підготовка до можливих блекаутів:
У місті працюють  56 «Пунктів Незламності». Також, в рамках підготовки до критичних ситуацій, була передана чергова партія нової спеціалізованої техніки міськводоканалу.
Традиційно очільник військової адміністрації закликав мешканців зберігати спокій, витримку та вірити у наші Збройні Сили!
Разом – Переможемо! – впевнений Олександр Юрійович.
https://www.facebook.com/OleksandrVilkul
  
Попри складну ситуацію, не опускаємо рук! Зустрічаючи новий день, дякуємо за це нашим мужнім ЗСУ. Бажаємо кожному воїну янгола-охоронця. Не припиняємо вірити у те, що разом у нас все вийде, і найзаповітніша мрія всіх українців дуже скоро стане реальністю!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11