7 грудня, новини Дніпропетровщини: безперервний терор регіону та знову трати Героїв

Наші ЗСУ – найкращі! Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко, по-перше, доповів, що вночі дуже круто попрацювали військові з повітряного командування «Схід»:

Знищили всі 8 ворожих безпілотників, які атакували наш регіон. Попередньо, то були «Shahed-136». Пишаємося нашими Захисниками!

загарбники продовжують тероризувати Нікопольський район. Окрім того, посадовець повідомив, що російські терористи не полишають у спокої Нікопольський район:

росіяни 7 разів ударили з «Ураганів» та важкої артилерії по двох громадах Марганецькій та Нікопольській. На щастя, люди цілі. Найбільше постраждав Нікополь. У місті пошкоджені до десятка приватних будинків, господарські споруди та газопроводи. Понівечили ворожі снаряди й кілька магазинів, офісні будівлі та коледж.

В інших районах минулося без «прильотів» і станом на ранок спокійно.

https://www.facebook.com/Valentyn.Reznichenko

рашисти знову атакують область. Очільник обласної ради Микола Лукашук надав інформацію про те, що вчора надвечір у Кривому Розі під ракетний удар потрапив об’єкт промислової інфраструктури. За попередньою інформацією, постраждала одна людина. Масштаби руйнувань з‘ясовуються, всі служби працюють.

За словами керівника, від російських обстрілів вкотре потерпала Нікопольщина. окупанти били по району з РСЗВ і важкої артилерії:

В самому Нікополі понівечено об‘єкт транспортної інфраструктури. В Покровській громаді, на щастя, минулося без серйозних руйнувань. У Червоногригорівській ТГ армія рф зруйнувала один приватний будинок, ще чотири пошкодила. Також поцілили по електромережах і газогону. Пошкоджень зазнала й будівля насосної станції.

Микола Лукашук впевнений, що ніякий терор не зламає силу українського спротиву, бо у держави є її Герої.

Покладаємося на ЗСУ, віримо в Президента і разом – до Перемоги! – закликає очільник облради.

https://www.facebook.com/nbankr

Нас підтримують, і ми вдячні за це. Очільник Покрова Олександр Шаповал висловив слова вдячності радниці міністра інфраструктури Яніці Мерило за сприяння у відправці 300 комплектів газових плит, котрі вже зовсім скоро отримають Захисники, а також наше місто.

Яніка на своїй сторінці у Фейсбук зазначила, що «тепла їжа – це найменше, що ми можемо зробити для наших Героїв і не менш героїчного українського народу».

Така підтримка – неоціненна. Темні часи долаються лише зі справжніми друзями. Разом ми ідемо до Перемоги! – впевнений Олександр Миколайович. https://www.facebook.com/profile.php?id=100017214120763

Начальник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко повідомив, що

Томаківська районна лікарня отримала другу частину волонтерської допомоги з Норвегії, від Оксани Бабяк. Туди ввійшли витратні матеріали та медичні вироби, необхідні для роботи стаціонарів.

Дякую благодійникам за підтримку медичних закладів нашого району! сказав Євген Вячеславович.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100025234411163

Нікополь попрощається з Героями. Мер Нікополя Олександр Саюк повідомив, що місто втратило двох Героїв:

42-річний солдат 17-ї окремої танкової бригади ЗСУ СОЛОВЙОВ Сергій Олександрович помер в лікарні м.Дніпро від поранень, отриманих під час захисту незалежності, суверенітету і територіальної ціліснісності України від російських окупантів. Героїчно загинув і 40-річний КАСЬЯНЕНКО Віктор Васильович, захищаючи рідну землю. Слава нашим Героям, велика їм подяка, глибокі співчуття рідним та близьким. Похорони Героїв відбудуться сьогодні.

https://www.facebook.com/press.nmr

рашисти не заспокоюються, але треба вірити у краще та наших ЗСУ! Начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул доповів, що вчора близько 6 вечора криворіжці чули вибух. Це був ракетний удар по одному з об’єктів промислової інфраструктури міста.

За попередньою інформацією, рашисти використали балістичну ракету, час підльоту якої складає лічені хвилини. Тому з такими ракетами дуже складно працювати ППО. На жаль, маємо пораненого, чоловіка його госпіталізовано до лікарні. Також є дуже значні руйнування, пояснив Олександр Юрійович.

Щодо ситуації на Криворізькому напрямку фронту, то тут все під контролем Збройних Сил України. За інформацією Генерального штабу ЗСУ, на Херсонському напрямку ворог веде оборонні дії, проводить посилення угруповання військ.

Не дивлячись на всі виклики, у Кривому Розі ситуація стабільна і контрольована, вся важлива інфраструктура працює.

Існує ймовірність аварійних та віялових відключень електроенергії, тому тримайте вдома запаси води, їжі, ліків, заряджені телефони, ліхтарики та пауербанки. Зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші Збройні Сили! Скільки б ракет не витрачав ворог нас не зламати і не залякати. Разом – переможемо! – впевнений Олександр Вілкул.

https://www.facebook.com/OleksandrVilkul

Ані на секунду не сумніваємося у наших ЗСУ! Віримо у те, що ці мужні воїни зуміють захистити рідну землю та вигнати окупантів. Ми ж, у свою чергу, допомагаємо їм кожен на своєму місці, міцно тримаючи кожен свій фронт. Знаємо, що разом Переможемо!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11