Установи соцзахисту регіону отримали допомогу від міжнародних партнерів

Дніпропетровщина отримала 70 сучасних ноутбуків від міжнародних партнерів, а саме Управління Верховного комісара ООН у справах біженців. Віднині ця корисна техніка буде допомагати працівникам управління соціального захисту населення Дніпровського, Криворізького, Нікопольського, Синельниківського та Кам’янського районів.

Як зазначив керівник саб-офісу у Дніпрі Управління Верховного комісара ООН у справах біженців Октавіан Мохореа, їхня організація тісно співпрацює з Дніпропетровською обласною військовою адміністрацією (ОВА) з багатьох гуманітарних питань та заздалегідь дізналася про потребу у комп’ютерній техніці, котра стане у нагоді працівникам соціального захисту.

Заступниця голови Дніпропетровської ОВА Ольга Горб висловила вдячність міжнародним партнерам, які турбуються про українців та допомагають нам тримати справжній цивільний фронт – а саме соціальний захист нашої області.

До соцзахисту зараз звертаються не лише мешканці Дніпропетровщини, але й переселенці, котрі знайшли прихисток у нашому регіоні. Їх налічується понад 360 тисяч. І кожного дня велика кількість наших фахівців працює для цих людей. Отримані ноутбуки дуже допомагатимуть у їхній роботі, акцентувала посадовиця.

5 ноутбуків відправилися у структури соціального захисту населення Нікопольщини.

Така техніка – величезна допомога. Адже завдяки ноутбукам, які мають автономне джерело живлення у вигляді батареї, наші спеціалісти зможуть обслуговувати людей, і при цьому не залежати від електромережі. Тож люди будуть отримувати консультації, різну важливу інформацію, а також своєчасні нарахування гарантованих державою виплат, – акцентувала завідуюча сектором управління соціального захисту Нікопольської РВА Олена Старожилова.

Дякуємо міжнародним друзям, які, розуміючи всю складність ситуації, допомагають Україні не тільки протистояти ворогу на фронті, але й налагоджувати наше мирне життя. Віримо, що з такою потужною підтримкою ми щодня стаємо ближчими до реалізації нашої заповітної мрії про Перемогу!

За матеріалами:

https://adm.dp.gov.ua/news/na-potrebi-socialnogo-zahistu-mizhnarodni-partneri-peredali-dnipropetrovshchini-70-suchasnih-noutbukiv

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11