США допоможе захистити українське небо від посилених ворожих атак

На тлі вчорашньої масованої атаки, під час якої рф скерувала на цивільні об’єкти України понад 70 ракет, свою підтримку нашому народу висловила Америка. І не просто словами співчуття, але й реальними діями.

Так, пані посол США в Україні Бріджіт Брінк у своєму Twitter зазначила, що її держава рішуче засуджує варварські атаки російських агресорів проти мирних мешканців України. Це повідомлення з’явилося саме у день нової хвилі терору з боку рф.

Поки росія позбавляє тепла, води, електроенергії кожну людину в Україні, включно з дітьми й літніми людьми, ми не маємо права стояти осторонь. Америка підтримує мужніх українців, адже вони протистоять вселенському злу та воюють за мир у всьому світі, – зазначила посадовиця.

Саме для того, щоб допомогти Україні, США надасть нам засоби протиповітряного захисту, які будуть закривати небо над Україною. Окрім того, країна-партнер допоможе й енергетичному сектору. За словами Бріджіт Брінк, саме завдяки цьому українські спеціалісти зможуть проводити ремонти цивільної інфраструктури, яку намагаються зруйнувати окупанти.

Дуже дякуємо за те, що про нас не забувають і підтримують прагнення українців звільнити рідну землю, збудувати вільну, незалежну, мирну державу! Віримо, що вже дуже скоро наша спільна мрія стане реальністю!

За матеріалами:

https://www.unian.ua/war/ssha-nadadut-ukrajini-ppo-proti-posilenih-raket-rf-posol-brink-12067848.html

https://ua-news.in.ua/ssha-nadadyt-ykraini-ppo-proti-posilenih-raketnih-ydariv-rf-brink-nazvala-ataki-varvarskimi/

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11