Український «Буревій» – передвісник лиха для російських окупантів

     Українська військова промисловість нарощує своє виробництво. Міністерство оборони продемонструвало новітню розробку українських конструкторів – реактивну систему залпового вогню «Буревій», яка за допомогою боєприпасів калібру 220 мм скоро нищитиме рашистів на фронті. Відомство оприлюднило на своєму сайті вражаючі кадри, на яких видно як працює нова РСЗВ.

https://www.facebook.com/watch/?v=1084124698930601

     В Міноборони зазначають, що РСЗВ «Буревій» покликана замінити радянську систему «Ураган». На її основі ЗСУ склали прогноз погоди, що невдовзі встановиться в тилу окупантів: «російських загарбників накриє «Буревій».

      «Буревій» має такі переваги:

    • сучасна цифрова система управління вогнем;
    • подвійна економія часу на виконання бойового завдання;
    • РСЗВ вдало працює по тилах окупантів
    • шасі Т815-7 від чеської компанії Tatra з колісною формулою 8х8 і вантажопідйомністю в 24,5 тонни, потужний двигун 402 к.с., броньована кабіна, а також 4 «лапи», замість 2.

     «Буревій» є однією з найновіших українських реактивних систем на озброєнні ЗСУ. Ця система активно використовується нашими військовими на полі бою. РСЗВ здатна вести вогонь на відстань до 35 км (для снаряда 9м27ф).

     Фахівці Міністерства оборони покладають на нову зброю великі надії:

     – Віримо, що цієї зими «Буревій» до окупантів «приходитиме» частіше, точніше і прямо по цілях!

https://www.youtube.com/watch?v=pmfkACkV1GM

     Отже, стихійні явища на рідній землі допомагають українським військовим робити смерть ворогам. Пишаємося нашими талановитими конструкторами та професійними вмотивованими воїнами. Цей потужний тандем впевнено працює задля здобуття Перемоги України!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11