Де в Україні є світло та інтернет? Знає «розумний сайт». В Україні створили сайт, де можна знайти місця для роботи зі світлом та інтернетом

Ті, хто працює дистанційно, тобто з дому, добре розуміють, що може означати тривале відключення електроенергії в робочі години. Саме для того, щоб допомогти українцям продовжувати працювати попри терористичні атаки рф, фахівці сфери IT створили сайт https://svitlospot.com.ua/Тут можна знайти найближчі місця для роботи у вашому місті, де є електрика та інтернет.

Як працює ресурс?
Для того, щоб розпочати роботу, достатньо зайти на сайт, у першому вікні обрати місто, а в другому – потрібний район. Нижче ви побачите перелік локацій, доступних для роботи.
Наразі на сайті доступні такі міста для пошуку: Київ, Одеса, Дніпро, Львів, Вінниця, Ужгород, Івано-Франківськ, Тернопіль, Вишгород на Київщині та Буштино на Закарпатті.
Також на сайті можна переглянути:
  • скільки місць має коворкінг, ресторан чи інше місце для роботи;
  • платне воно чи безкоштовне;
  • чи є там укриття та генератор;
  • інформацію про робочі години;
  • тип розміщення (опен спейс, переговорна чи окреме приміщення) та інші деталі.
За словами створювачів сайту, вони брали інформацію в основному з міських пабліків у Telegram та Vіber. Але на ресурсі є кнопка, за допомогою якої користувачі можуть додати своє місце. Зокрема, власників бізнесів, що мають вільні місця в офісах, просять заповнювати заявку за наступним посиланням: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSffgrxMOYBkfW…/viewform
Розробники також заявляють, що не хочуть локалізувати проект під певне місто чи регіон, тож згодом база локацій розширюватиметься.
Дякуємо «мозковому центру» України за цей ресурс, який дійсно може стати «рятівною паличкою» для тих, хто працює вдома. Адже зараз дуже важлива підтримка наших людей. А ті вже, в свою чергу, зможуть продовжити працювати та тримати економічний фронт! Віримо, що наша нація доведе свою незламність. Головне – триматися разом та день за днем наближати нашу спільну Перемогу!
За матеріалами:

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11