«Зброя Перемоги» до Дня ЗСУ від «Укрпошти»

Під час війни «Укрпошта» випустила вже цілу серію популярних марок, які до вподоби українцям. Зокрема, «Русскій воєнний корабль, іді …!», «Доброго вечора, ми з України!» і «Пес Патрон». Не менш цікавими стали марки, присвячені Дню захисників та захисниць України з назвою «Слава Збройним Силам України!».
І ось напередодні Дня Збройних Сил України, який відзначається 6 грудня, державна поштова компанія анонсувала благодійний випуск нових марок з мотивуючою назвою – «Зброя Перемоги». Авторами випуску стали художники-графіки Сергій та Олександр Харуки.
– Сьогодні, коли повномасштабна війна, розв’язана рф проти України, триває ми повинні якомога частіше висловлювати шану та підтримку нашим військовим. Адже саме вони ціною свого здоров’я та навіть життя боронять рідну землю, а також нещадно знищують ворогів. Саме тому, на знак подяки ЗСУ, захоплення їхньою стійкістю, міццю та відвагою, ми вирішили випустити серію марок «Зброя Перемоги», – розповіли у компанії.

Марочний лист «Зброя Перемоги» складатиметься з 6 варіантів військового вітчизняного та зарубіжного озброєння: українського тактичного ракетного комплексу «Вільха», вітчизняної дозвукової маловисотної протикорабельної ракети «Нептун», українського протитанкового ракетного комплексу «Стугна-П», турецького ударного оперативно-тактичного середньовисотного безпілотного літального апарату «Байрактар ТВ2», американського переносного протитанкового ракетного комплексу «FGM-149 Джавелін» та американської реактивної артилерійської системи «M142 Хаймарс». До поштових марок буде випущено конверт «Перший день», немаркований конверт та картку.
Тираж маркового аркуша передбачається у кількості 200 тис. примірників. Вартість такого аркуша – 90 грн, з яких 18 грн – благодійний внесок. Номінал кожної марки – U (12 грн), відповідає тарифу на пересилання непріоритетного простого листа вагою до 50 г у межах України. Частина зібраних від продажу коштів буде спрямована на допомогу українським військовим.
Для того, щоб придбати поштовий випуск «Зброя Перемоги», треба, починаючи з 6 грудня завітати до відділень «Укрпошти» по всій країні або ж відвідати онлайн-магазини компанії. Окрім того, нові марки можна буде замовити онлайн на маркетплейс Prom, Kasta, Rozetka, eBay і Amazon.

Ми підтримуємо такі починання, адже вони гартують український дух незламності та жаги до Перемоги! Віримо, що всі мрії стануть реальністю, і Україна зуміє виграти у цій важкій війні. Щоб раз і назавжди закріпити свою незалежність та забезпечити мирне майбутнє!
За матеріалами:
https://hromadske.ua/posts/ukrposhta-do-dnya-zsu-vipustit-marki-z-hajmarsom-i-neptunom
https://ua.korrespondent.net/ukraine/4540490-ukrposhta-vypustyt-marky-zbroia-peremohy
https://www.ukrinform.ua/rubric-society/3625923-ukrposta-vvodit-v-obig-novi-marki-zbroa-peremogi.html

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11