Німеччина надасть Україні 56 мільйонів євро на ремонт об’єктів енергетики і понад 350 потужних генераторів

     У вівторок, 29-го листопада, відбулася телефонна розмова Президента України Володимира Зеленського і канцлера Німеччини Олафа Шольца. Вони обговорили терористичні атаки росії на українську енергетику, а також ситуацію, що склалася у політичній, військовій та гуманітарній сферах нашої держави.

     Канцлер засудив обстріли по різним регіонам України з боку росії, які тривають щоденно, і запевнив у подальшій підтримці нашої держави. Зокрема, у сфері протиповітряної оборони та довгострокової реконструкції. Сторони домовилися продовжити тісний та конструктивний обмін думками й залишатися у постійному контакті.

     – Президент Зеленський поінформував про наслідки російських авіаударів по цивільній, інфраструктурі, об’єктах водо- та електропостачання. Канцлер засудив обстріли, що продовжуються, і запевнив Україну в подальшій короткостроковій підтримці. На цей момент федеральний уряд надав фінансову допомогу для ремонту енергетичної інфраструктури в розмірі близько 56 мільйонів євро. Ще Німеччина передала Україні більше ніж 350 генераторів, – ідеться у повідомленні на сайті німецького уряду.

     Дякуємо нашим німецьким союзникам за важливу підтримку! Україна протистоїть терористичній росії, яка загрожує всьому світові. Обʼєднані у цій боротьбі ми – сильніші, а отже і Перемога буде за Україною та цивілізованими країнами світу, які їй всіляко допомагають!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11