Міська лікарня отримала сучасне медичне приладдя від міжнародних партнерів

Центральна лікарня Покрова продовжує співпрацювати з міжнародними організаціями, які допомагають модернізувати заклади охорони здоров’я, оснащуючи їх необхідною сучасною медичною технікою.

Так, нещодавно наш міський медзаклад взяв участь у програмі «Гуманітарна солідарність», ініціатором якої став Міжнародний фонд «Відродження». Він, за підтримки незалежної неурядової гуманітарної організації CARE Deutschland, надає суттєву допомогу в облаштуванні закладів охорони здоров’я, які функціонують на територіях, розташованих в безпосередній близькості до активних бойових дій. Також надають медичну допомогу пацієнтам, які мають статус «ВПО» (внутрішньо переміщених осіб).

Фонд схвалив пропозиції, які були надані Центральною лікарнею м. Покров в рамках конкурсу, та надіслав до закладу сучасні функціональні універсальні, хірургічні, маніпуляційні та столики для анестезіолога.

Адміністрація закладу акцентувала на тому, що така конструктивна робота є надзвичайно важливою, особливо сьогодні, коли вся наша країна переживає вкрай складні часи.

Дякуємо міжнародним партнерам, які турбуються про українців, надають нам суттєву підтримку та допомогу. Віримо, що разом зуміємо подолати труднощі і назавжди звільнити рідну землю від рашистського зла!

За матеріалами Офіційного сайту

Покровської міської ради: pkrv.dp.gov.ua

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11