Амбасадори UNITED24 з усього світу разом збирають кошти на генератори для лікарень України

     Для зустрічі з Президентом України Володимиром Зеленським в Київ приїхали амбасадори UNITED24: астронавт Скотт Келлі, відомі футболіст та боксер – Андрій Шевченко й Олександр Усик. Через відеозв’язок до зустрічі доєднались тенісистка Еліна Світоліна, історик Тімоті Снайдер та актор і режисер Лієв Шрайбер. Вони оголосили спільну благодійну кампанію для збору коштів на закупівлю 1000 електрогенераторів для українських лікарень. Це вперше одразу шість амбасадорів збирають кошти  на одну ціль.

     – Сьогодні дуже важливо, щоб світ залишався єдиним у підтримці України, щоб допомогти їй пережити ці важкі часи. Жахлива війна проти нашої країни триває. З наближенням зими ми стикаємося з новими викликами через терористичні атаки з боку росії на інфраструктуру, насамперед,енергетичну. Але я на сто відсотків впевнений, що ми Переможемо,– акцентував Володимир Зеленський.

     Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров у своєму Telegram наголосив, що важливо забезпечити генераторами більшість лікарень України:

      — Кожен російський удар по енергетичній інфраструктурі – це сотні життів, які можуть зупинитися просто на операційному ліжку через відсутність світла.

      Для популяризації збору Скотт Келлі разом з Андрієм Шевченком та Олександром Усиком взяли участь у зйомках відеороликів, які проходили у вечірньому неосвітленому Києві.

     Еліна Світоліна збору на генератори присвятить свій благодійний вечір. Подія відбудеться 2 грудня у Монако.

      Лієв Шрайбер свій збір розпочав декілька днів тому. Відомий актор та режисер написав сценарій для проморолика.

      Історик Тімоті Снайдер поділився перебігом збору на «Ловця шахедів» – потужну антидронну систему, яка зможе захистити інфраструктурні об’єкти від іранських безпілотників.

     – Під час зустрічі з президентом амбасадори пообіцяли зробити зробити все можливе, щоб допомогти українським лікарням з генераторами, – повідомив міністр цифрової трансформації.

https://t.me/zedigital/2661

https://donorbox.org/1000generators

      Така благородна ініціатива є ще одним свідченням того, що Україна та світ обʼєднані навколо спільної мети – порятунку життя і здобуття миру. Дякуємо амбасадорам UNITED24 за велику роботу, яку вони роблять для українського народу. Нам це зараз дуже потрібно. Така підтримка надихає і допомагає під час важкої боротьби за свободу та незалежність!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11