Навчальні заклади Дніпропетровщини отримали першу партію нових шкільних автобусів

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук разом з першим заступником начальника ДніпроОВА Володимиром Орловим урочисто передали ключі від нових шкільних автобусів представникам громад Дніпропетровщини.

Сьогодні 10 вітчизняних «Еталонів» для школярів попрямували до Синельниківського, Кам’янського, Дніпровського, Криворізького, Нікопольського та Павлоградського районів. Кожен з них має 30 посадочних місць, оснащений м’якими сидіннями, пасками безпеки та поличками для рюкзаків.

Як зазначили посадовці, ця потрібна колісна техніка була придбана коштом державної субвенції та місцевих громад на заміну тим автобусам, які передали на потреби Збройних Сил України.

Шкільні автобуси возитимуть дітей Дніпропетровщини до навчальних закладів, як тільки безпекова ситуація дозволить їм повернутися до навчання офлайн. Поки ж вони слугуватимуть громадам, – пояснив голова облради.

Перемога не за горами, і наші діти повинні бути забезпечені усім необхідним. Наша задача – підготувати освітню сферу до повноцінного і якісного навчання підростаючого покоління ,– акцентував Володимир Орлов.

До кінця року сільські та селищні школи нашого регіону отримають 46 нових автобусів. Техніка поїде у ті населені пункти, в яких можна буде відновити навчальний процес. Таким чином, обласна влада зробить ще один крок для зміцнення матеріальної бази освітніх закладів та створення можливостей для забезпечення якісного навчання підростаючого покоління.

Ми вдячні обласній владі за те, що навіть за таких важких умов, у котрих ми всі живемо, вона знаходить можливості та дбає про підростаюче покоління. Віримо, що після Перемоги діти знову зможуть сісти за парти і навчатимуться у стінах рідних шкіл. Вони щодня із задоволенням бігтимуть на уроки заради зустрічей із однокласниками та здобуттям нових знань, які точно допоможуть їм розбудовувати могутню, Вільну та Незалежну Україну.

За матеріалами Офіційного сайту

Дніпропетровської обласної державної адміністрації: adm.dp.gov.ua

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11