Американський астронавт-рекордсмен, амбассадор United24 Скотт Джозеф Келлі разом з Україною наближає Перемогу

     27-го листопада до Києва прибув американський астронавт й амбассадор фандрайзингової платформи United24 Скотт Джозеф Келлі. Під час повномасштабного російського вторгнення в Україну він зібрав 500 тисяч доларів для підтримки українців. 27 жовтня став амбасадором проєкту United24, в якому допомагає напряму «Медична допомога» збирати кошти на швидкі класу С, які нині є дуже затребуваними, бо багато автомобілів було знищено під час війни.

     Астронавт і відставний капітан ВМС США Скотт Джозеф Келлі здійснив чотири космічних польоти, один з яких тривалістю 340 діб, що стало рекордом для Міжнародної космічної станції (МКС). Перед приїздом американського астронавта-рекордсмена попередили про можливу відсутність світла та води, однак його це не злякало.

      — Я якось рік провів на космічній станції, де єдиний спосіб прийняти душ, це протерти себе рушником. Купую квиток на літак, зустрінете? Бо як інакше я буду розповідати про Україну і підтримувати Україну, якщо не переживу це все з вами, – сказав астронавт.

     Амбассадор United24 відвідав дітей у лікарні «Охматдит» в Києві. Спершу він зустрівся з дівчинкою Катериною, яка постраждала під час обстрілу вокзалу в Краматорська, та поспілкувався з іншими юними пацієнтами. Астронавт не тільки розповів маленьким українцям про польоти в космос, показував фотографії, а й подарував пацієнтам значки NASA, які понад рік були з ним на орбіті Землі. Діти віддячили Скотту Келлі, подарувавши тематичну «космічну» картину.

     Благодійник також побував у Ірпіні, де побачив наслідки російської агресії. Міський голова Ірпеня Олександр Маркушин на своєму каналі в Telegram опублікував фото візиту астронавта, який побував у «Фонді відновлення Ірпеня», а також побачив будинки, зруйновані російськими окупантами.

     — Надзвичайно приємно, що такі відомі люди з різних куточків світу зараз об’єднуються, щоб допомогти Україні. Разом до Перемоги над злом! — написав мер Ірпеня.

https://www.facebook.com/yaroslava.gres/posts/10228724153265846

https://t.me/markushyn/3625

     Нас також дуже надихають такі щирі та зворушливі вчинки іноземців, які не можуть залишатися байдужими до страждань людей від кривавої агресії росії та невпинних терористичних атак. Дякуємо нашому “зірковому” другові Скотту Джозефу Келлі за те, що він поряд з нами в цей найтемніший час війни. Разом ми запалимо світло Перемоги добра над суцільним злом!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11