28 листопада, Дніпропетровщина:  загиблий внаслідок ракетного удару, терор Нікопольщини та віра у Перемогу

Внаслідок ракетної атаки загинула людина. Начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко доповів, що суботній удар росіян по Дніпру забрав життя однієї людини. Вчора рятувальники дістали тіло загиблого з-під завалів зруйнованих ракетою складів. Всього під час атаки постраждало 13 людей. Троє все ще знаходяться у лікарнях.
Окупанти знову обстріляли Нікопольщину. Як зазначив очільник області, армія рф продовжує терор мирних мешканців:
росіяни обстріляли з «Градів» та важкої артилерії три громади – Марганецьку, Покровську та Червоногригорівську. У мирні населені пункти прилетіли понад 30 снарядів. На щастя, минулося без постраждалих. Деталі атак ще з’ясовуються. У решті районів ніч без тривог та надзвичайних ситуацій. І станом на ранок все спокійно. 
Окрім того, посадовець наголосив на тому, що не слід втрачати пильності, у разі спрацювання сирени, одразу слід переходити у безпечні місця.  
https://www.facebook.com/Valentyn.Reznichenko

Попри намагання рашистів нас зламати, ми не піддамося! Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук  розповів про те, що внаслідок удару двома ракетами по Криворізькому району, який стався вчора вранці, сильно пошкоджено об’єкт транспортної інфраструктури. Руйнування масштабні, але деталі не розголошуються з міркувань безпеки. На щастя, обійшлося без жертв.
Відсутність світла, води, побутового комфорту – українців цим не залякати. Боротьба триває і триватиме до нашої Перемоги, – вірить Микола Васильович.
https://www.facebook.com/nbankr

Місто живе та відновлюється. Мер Нікополя Олександр Саюк повідомив, що в місті щодня проводиться величезна робота щодо ліквідації наслідків попередніх обстрілів. Разом з тим, всі інфраструктурні та комунальні підприємства функціонують у штатному режимі.
Ще зберігаються планові відключення електроенергії. Пам’ятайте, що необхідно заощаджувати для того, щоб не розбалансовувати енергетичну систему. Саме від цього залежить частота аварійних відключень, – пояснив очільник Нікополя.  
Окрім того, посадовець нагадав мешканцям, що їм слід уважно слідкувати за офіційними каналами у телеграм, вайбер, а також у жодному разу не ігнорувати сигнали повітряної небезпеки.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007306800538

Ми вистояли понад 9 місяців війни, і не маємо права здаватися! Радник Начальника військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Пискун доповів, що весь тиждень ситуація на Криворізькому напрямку фронту перебувала і зараз перебуває під повним контролем Збройних Сил України:
За даними Генерального штабу ЗСУ, наші війська продовжують завдавати точних ударів по зосередженням живої сили та техніки окупантів. Усі наші частини чітко виконують поставлені бойові розпорядження. Бойовий дух Захисників дуже високий.
Посадовець акцентував, що Україна піддалася масованим ракетним ударам, тому ми всі неминуче зіткнулися з аварійними та віяловими відключеннями електроенергії.
До цього варто ставитися спокійно. Енергетики у вкрай складних умовах роблять все, щоб відключень було якнайменше. Але нагадую: завжди зберігайте вдома запаси води, заряджені телефони та павербанки, – порадив Олександр Пискун.

Життя триває, все під контролем. Незважаючи на всі складнощі, ситуація у Кривому Розі зберігається повністю стабільною та контролюється Військовою адміністрацією міста. Усі органи влади, комунальні підприємства, соціальні установи –  працюють.
Міська влада підтримує криворіжців. Попри війну, реалізуються міські соціальні програми. У листопаді допомогу з міського бюджету отримають ще понад 3 тис 200 криворіжців. А з початку року матеріальну допомогу від міста отримали вже понад 20 тисяч мешканців Кривого Рогу.
Про переселенців. Кривий Ріг продовжує приймати переселенців з деокупованих територій Херсонської області – Берислава, Козацького, Качкарівки та інших населених пунктів. Протягом минулого тижня у місті офіційно зареєстровано ще понад 1 тис. 200 біженців. Наразі в Кривому Розі більше 68 тисяч офіційно зареєстрованих, а фактично –  близько 75 тисяч вимушених переселенців.
Дорогі криворіжці! Ми вистояли вже понад дев’ять місяців повномасштабної війни. Від керівництва Військової адміністрації міста та її начальника Олександра Вілкула, дякую всім, хто робить свій внесок у нашу спільну Перемогу! Ми багато зробили та зробимо ще більше! Разом впораємося з усіма викликами! Що би не робив підлий ворог, ми сильніші і Перемога буде за нами! – впевнений Олександр Пискун.
https://www.facebook.com/OleksandrVilkul

Цілком підтримуємо такі правильні настанови! Саме тому починаємо новий робочий тиждень зі слів подяки нашим мужнім Захисникам, які боронять рідну землю від окупантів. Також бажаємо кожному янгола-охоронця. Ми ж, у свою чергу, продовжуємо міцно тримати кожен свій фронт, разом наближаючи таку омріяну всіма українцями Перемогу! Тримаємося, все буде Україна!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11