Польща надіслала Дніпропетровщині 5 тонн медичної допомоги

Наш регіон вже не вперше отримує медичну допомогу від Нижньосілезького воєводства (Польща). Ось і зараз Дніпропетровщині було надіслано черговий гуманітарний вантаж, а саме 32 палети ліків та медичних видаткових матеріалів від Адміністрації Маршала Нижньосілезького воєводства, а також від Нижньосілезького медичного центру «DOLMED» в особі Президента правління пана Петра Віцковскі та Віце-президента правління пана Марчіна Лернера. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

За словами посадовця, в гуманітарну допомогу входять: гемостатичні та гідрогелеві пов’язки; тактичні джгути та компресійна марля; пов’язки для відкритих ран; базові набори для хірургічних процедур та дренажу легень; травматичні набори; рятувальні комплекти; аптечки невідкладної допомоги.

Всі ці необхідні медичні пристосування вже передали до військових частин області, бійці яких звільняють Херсонщину та Донеччину. Захисники, в свою чергу, зазначили, що «ліків багато не буває», подякували за таку вагому підтримку та запевнили, що разом ми обов’язково Переможемо.

Наші Захисники, які виборюють для України незалежність і майбутнє, повинні мати все необхідне. Щира подяка польським партнерам та особисто Маршалу Нижньосілезького воєводства Цезарію Пшибильському за постійну підтримку Дніпропетровщини. Цінуємо все, що Польща зробила для нашої області і для всіх українців, – відзначив очільник облради.

Ми дякуємо нашим друзям, які підтримують Україну та зокрема Дніпропетровщину у такий важкий для всіх нас час. Віримо, що спільними зусиллями здобудемо Перемогу, відбудуємо країну та зможемо жити у вільній, незалежній та квітучій Україні!

За матеріалами:

https://www.facebook.com/nbankr

https://litsa.com.ua/polshha-peredala-5-tonn-dopomogi-dnipropetrovshhini/

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11